Büyük Acı.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,940

arwin

Sadık yarim , kara toprak...
Yer
istanbul bayrampaşa
13 gencimiz, evladımız , kardeşimiz her şeyimiz şehit.....

Ateş düştüğü yeri yakıyor,hepimizin evinde yokmu bir şehit adayı bir iki KAHROLSUN PKK diye bağırdıktan sonra evlerimize çekiliyoruz görevimizi yapmış gibi huzur içinde..

Bir iki kelimede Gezenbilir yönetimine....

Bir kınama konusu bile açmadınız ve ortada yoksunuz...Ruhunuzu bulup geri dönün ama geç olmadan....

Etiketler

Ynt: Büyük Acı.....

‎13 ateş yaktı 13 ocağı,
Oğlum diye yanan Ana kucağı,
Davul zurna ile gidildi,
Ebedi istirahatgah oldu asker ocağı,
----
......İtler ısırdı kuduz köpekler,
Pusu atmış askere soysuz ödlekler,
Bir araya gelince çakallaşırlar,
Yalnız iken hepsi yeşilbaş ördekler,
----
Nasıl kıydınız 13 genç cana,
Lıkır lıkır içtiniz doymadınız kana,
Ne yaparsanız yapın boşa nafile,
Dişleriniz geçmez bu cennet vatana !!!

ADİL[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

bayrak3lq0.jpg

sehit-asker-vatan-bayrak-turk-bozkurt-mehmetcik122.jpg

283259_10150260981457661_562552660_7310193_1289591_n.jpg

Bu gidişin sonu türk kürt herkese büyük acılar yaşatmaya gebe allah sonumuzu hayır etsin şehitlerimize allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

ŞEHİTLER

1.Uzm.J.I.Kad.Çvş. Gökhan YILDIRIM (2006-709) ADANA / CEYHAN

2.J.Uzm.Çvş. Mustafa GÜNEY(2009-306) ADANA / YÜREĞİR

3.J.Uzm.Onb. Fahrettin AKSU (2009-586)HATAY / KIRIKHAN

4.J.Komd.Çvş. Mehmet KAZ GAZİANTEP / NİZİP

5.J.Komd.Çvş. Emrah EKER GİRESUN / DERELİ

6. J.Komd.Çvş. Necmettin TORUN SAMSUN / ALAÇAM

7. J.Komd.Çvş. Ufuk BAŞARI KONYA

8.J.Komd.Çvş. Noyan AYDIN ZONGULDAK / EREĞLİ

9. J.Komd.Onb. Aykut DELİMEHMETOĞLU BURSA İNEGÖL

10. J.Komd.Er. Barış ÇİÇEKDAĞI GAZİANTEP

11. J.Komd.Er. Vefa ÇELİK AĞRI

12. J.Komd.Er. Ethem OKKAY ŞANLIURFA / PAYAMLI

13.J.Komd.Er.Gökhan KAPLAN TEKİRDAĞ/ ŞARKÖY

HASTANELERDE TEDAVİ ALTINDA BULUNAN YARALI PERSONEL LİSTESİ

1.J.Uzm.Onb.Regaip ÖZDEMİR TRABZON / ARAKLI / İSTANBUL Ağır Yaralı (GATA)

2.J.Uzm.Onb. Erdem YILDIZ KARS / ARPAÇAY Ağır Yaralı (GATA)

3. J.Uzm.Çvş. Abdulvahap TURAN (2009-764)ADIYAMAN Yaralı (DİYARBAKIR AS.HST.)

4.J.Uzm.Çvş. Ahmet ÖNDER (2009-590) AFYON

Yaralı (DİYARBAKIR AS.HST.)

5. J.Uzm.Onb. Aşkın ÖZEL KARAMAN / BURDUR

6.J.Komd.Er. Ahmet EROĞLU TOKAT / İSTANBUL

7. J.Komd.Er. Faruk KILIÇ ŞANLIURFA Yaralı (DİYARBAKIR AS.HST.)

uçankarga' Alıntı:
gezenbilir yönetimine ha.ahmet sanırım sen yıllardır göremedin yönetimdeki insanların siyasi düşüncesini ve ne mal olduğunu.birçok kişinin neden bu forumdan uzaklaştığını uzaklaştırıldığını.beni soracak olursan yasaklanıyorum gene geliyorum yasaklanıyorum gene geliyorum.yasaklanma sebebimi soruyorsan milliyetçi muhafazakar düşünceye sahip olmak suç bu forumda bunu öğrenemedinmi
Bu siyasi bir düşünce değil duyarlılık meselesi....Ben de karşıyım foruma siyaset girmesine....

tüm şehitlerimize allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı yaralılara allahtan açil şifalar dilerim hepimizin başı sağolsun

başımız sağolsun, kalanlara sabır diliyorum.. gündemdeki haberleri ve yorumları okudum biraz moralim bozuldu.. nereye gittiğimiz artık ayan beyan ortada.. birazdan fazla sabır gerektiren bir durumdayız ama daha ne kadar sabredeceğiz... ? ? ? ? ?

o kadar sarılmış, köşeye sıkışmışız ki, Atatürk' ün Bursa Nutku geliyor aklıma..

Ailelerine sabır, yaralılalara acil şifalar diliyorum.

Tolga bey önemli bir noktaya değinmiş.
Ne demiş Atatürk Bursa'da, hatırlatmak lazım.

"türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği!''

6 şubat 1933 / bursa atatürk köşkü

poorangel' Alıntı:
o kadar sarılmış, köşeye sıkışmışız ki, Atatürk' ün Bursa Nutku geliyor aklıma..

Tüm Türk milletinin başısağolsun.Vatanı bölmek , parçalamak öyle kolay değil. Türk'ü ,laz'ı, çerkezi,kürtdü hep beraber savaşarak yoktan var ettiler bu vatanı.Almak öyle kolay değil,yeterki halk gözünü açsın, silkinsin üstündeki ölü topraktan.

bir insanın ölmesi tüm kainatın ölümüne denktir, hele bu olay genç ve vatani görevini yaparken yanarak can veren bir genç ise olay daha da acı hale gelir. bu durumda birilerinin konu ya da başlık açmasını beklemek yerine yeni konu açma yetkisi olan her üye -ki bu yetkiye sahip insan sayısı burada 100 000 kadardır- başlık açar ve başsağlığı diler terörü lanetler. yazdığı ilk mesajda büyük çoğunluğu tatil nedeniyle en az bir haftadır foruma girmemiş yetkililere giydirmeye ve arkasına aldığı goygoycularla birilerine tükürmeye kalkmaz. burada kendisini herkesten daha milliyetçi buradakileri de karşı tarafta gösteren zata bu işin kitabını yazarım ama okuyacak kadar sabrı var mıdır bilmem. zaten sabrı olsa milleti birbirine düşürmek için elde kına bekleyen kötü annelerin çocuklarının ekmeklerine yağ sürmek yerine başsağlığı diler üzüntülerini belirtirlerdi. yas evinde iyilikler konuşulur, taziye evinde acıyı artıracak konuşmalar yapılmaz düsturundan haberdar değilseniz bilemem. burası siyasi bir forum olmadı olmayacak da. siyasi meseleler insanları bölmeyi hedeflerken biz insanları doğa sporları etrafında birleştirmeyi hedefliyoruz. herkes yazdığını bir kez daha okusun ve eminim ki hepimizin içi yandığı gibi içiniz yanarak yazdığınız yazıların birilerini yaraladığının farkına varın.

saygılarımla

Şehitlere ALLAH'tan rahmet,geride kalan kederli ailelerine sabırlar,yaralı askerlerimizede acil şifalar diliyorum.

Bu memleket tarihte Türktü. Bugün de Türktür ve ebediyyet Türk olarak kalacaktır. (K.Atatürk)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR