Konuya cevap ver

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Mesut bey çok haklısınız, ben de zaten Merkel'in oturduğu evi, kullandığı arabasını , alış veriş yaptığı marketi filan görünce çok üzülmüştüm, Doğu Alman ne de olsa, itibarsiz geldi, öyle de gitti.

Orada insanlar fakirler,  bedava devlet okuluna gönderiyorlar çocuklarını , Burada biz zenginiz, en az  senede  50 -60 bin veriliyor okullara,  ki ucu açık, 150 bine dek çıkıyor.   Para vermem derseniz normal okul da var , sadece  sınıflar biraz kalabalık.  Çocuklarda egitim eşitliği olmasa da olur.  Biz 40 sene önce Almanya gibiydik,   yabancı dilde eğitim olan  Devlet okulunda  bizzat kendim  bedava , hemde yatılı okudum, yatak , yemek  içinde idi. Şu an çok ilerledik.

Yağlı kıymanın kilosu 100 TL en az, peynir 70 TL den başlıyor. Süt litresi 20 TL filan. Maaşlar biraz az ama olsun. Protein almadan  da çocuklar büyür nasılsa.

Herkez elektrik faturası çok geliyor diyor, ben mutfağın kaloriferini kapatttım, buzdolabı az tüketmeye başladı,  Kafamız da çok çalışmaya başladı nasıl evde elektriksiz yaşarız diye. Karavandan tecrubeliyiz. TV çok tüketir diye   tabletten seyrediyorum örneğin.  Her şey mükemmel . Gaz biraz pahalı ama Zonguldak'ta çıktı, yakında onu yakıcaz.

Isınmayan da kalmayacak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,900
Kayıtlı Üye Sayımız
166,695
Kaydolan Son Üyemiz
Germiyanoglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR