Bursa'da Dağcı Çantası Nereden Alınabilir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan myumyun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,814

myumyun

Yeni Üye
3 haftalığına yurtdışına çıkacağım ve dağcı çantalarından almak istiyorum. Bursa da en uygun nereden alınabilir. 60 70 lt yeter diye düşünüyorum. teşekkürler

Etiketler
Ynt: Bursa'da Dağcı Çantası Nereden Alınabilir?

Uzun yol yürüyecekseniz ve rahat etmek istiyorsanız ucuz çantaların hiçbirinden bu verimi alamazsınız. 55-60 lt bir çanta 250 tl-400 tl civarındadır. Bu konuda Bursada koray spor, doğa spor, patika outdoor(benim yerim )çantalar bulabilirsiniz. daha uygun fiyatlı ama sadece görüntüsü dağ çantaları olanları ise carrefour-metroda bulabilirsiniz, 100-150 tl civarıdır. kafanıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. iyi yolculuklar dilerim

patika outdoor nerde tarif edebilir misiniz? doğa sporun sitesine baktım ama aynı çantalar bursada başka bir yerde daha ucuz. yardımcı olucaksanız gelirim(2 çanta 2 uyku tulumu)

Adres : Altıparmak caddesi, dikçeşme sokak no:9
Altıparmak caddesinden parka doğru inerken soldaki koray sporun karşı aralığı oluyor ( sokak girişinde foto kent ve ttnet var ). Beklerim, ihtiyaçlarınıza uygun bişeyler bakıp elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler, görüşmek üzere

teşekkürler kesinlikle uğrayacağım, peki istediğimiz çanta sizde yoksa 3 gün içinde temin edebilme imkanınız var mı? zamanım biraz kısıtlı da bütçe de ona göre tabi