Bursa Uludağ Kayak Merkezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,354
Ynt: Bursa Uludağ Kayak Merkezi

Sayın uludağ'a kaçan arkadaşlar, dediğim gibi bu yakınlarda benzer gruplar varsa yakın destinasyonlar için sezonu açmaya hazır sayılırız. ;) katılım sayısı ile ilgili grup turları organize edilebilir mi?

Etiketler

nedense Kartalkaya'ya gittikten sonra Uludağ'a gitmek içimden hiç gelmedi, nerdeyse 10 senedir kartalkayaya gidiyorum... yaşlandım heralde :smiley: .... hem daha yakınmış gibi geliyor (değil esasında), hem de daha sakin... son 10 senede Uludağda değişiklik var mı ?

bayağı değişiklik var Orkun, 2. bölge pistleri var artık, hem çok geniş bir alanda kayıyorsun hem de her zaman tenha, bence yine en iyi yer Uludağ, Kartalkaya geceleri biraz sevimsiz oluyor
Orkuncum sen erken mi yaşlandın nedir? :smiley:

selam Mert,

yılbaşını pas geçtik sanırım. Zaten kalabalıktan doğru dürüst kayılmaz. Hemen sonrası için gitmeye değer mi? Sezonu açtınız mı?

saygı ve sevgilerle

kemal esen

Valla erken yaşlandım Mertcim, Kartalkaya da geceleri çok güzel uyunuyor :smiley:
Ama 2. bölge açıldıysa iyi, acemilerin arasından tam gaz geçen deliler azalmıştır  ::smiley: , malum denizle buz şakaya gelmez  ;D... bir ara pistler taksim kadar kalabalıktı :smiley:

Deep' Alıntı:
bayağı değişiklik var Orkun, 2. bölge pistleri var artık, hem çok geniş bir alanda kayıyorsun hem de her zaman tenha, bence yine en iyi yer Uludağ, Kartalkaya geceleri biraz sevimsiz oluyor
Orkuncum sen erken mi yaşlandın nedir? :smiley:

selamlar,

sezon çoktan açıldı, tüm kayak merkezlerinde gayet iyi kar var, hemen sonraki hafta gidilir tabii
ama şu an kayak için daha elverişlidir zemin, uzun zamandır iyi bir kar yağışı olmadı çünkü

kemal esen' Alıntı:
selam Mert,

yılbaşını pas geçtik sanırım. Zaten kalabalıktan doğru dürüst kayılmaz. Hemen sonrası için gitmeye değer mi? Sezonu açtınız mı?

saygı ve sevgilerle

kemal esen

uludağda monte baia diye bir otele baktım internetten beyendim oraya gitmeyi düşünüyorum.sizden fikir almak istiyorum nasıl biyer???

Monte Baia, 2. bölgede yeni yapılan otellerden, konfor olarak gayet iyi bir otel, şık ve lüks bir otel, pistleri de çok iyi, en yoğun zamanda bile fazla teleski kuyruğu olmuyor

Arkadaşlar ben Uludağ a hem kış hemde yaz sezonunda sürekli gidiyorum ve en az 15 gün kalıyorum.Tesis olarak en güzeli Agaoglu ve Grand yazıcı veya Kartanesi olabilir ama en hesaplısı ve kaliteli hizmet verenlerden biri sosyal tesis olmasına ragmen Polisevi süper ekonomik 2 kişi 10 gün yemek dahil sezonda inanın 1000 YTL hesap ödedim ayrıca anlaşmalı teleskileri ve saati 20 ytl ye kayak hocaları var.Yazın %50 indirimli ben bir emniyet mensubu nun oglu sayesinde faydalanıyorum,duyduguma göre yazın yer oldugunda ve kışın hafta içide misafir olarak alıyorlarmış tesise,selamlar.

ben macerayı severim ve yasak bölgede kaymak daha adrenalin içerir ama şahinkaya tepesinden boggkayss botuyla kaymak,board'an daha keyifli bence,tabii tarza göre zevkler değişir.Rafting Botu gibi düşünün,ama botu sanki atv motoru tarzı düzenlenmiş bir teknoloji botu,direksiyonu ve vitesi felan var.

uludağ'da 2. bölge otellerinden monte baia'yı tavsiye edebilirim,lüks ve şirin bir otel.ayrıca bayram tatilinde uludağ'da kar kalınlığı 12 cm idi. yılbaşı içinde süper paket programları var otellerin.

Bu hafta sonu Gezenbilir kış kamp var Bolu' da.
Fakat Uludağ için 5335673739 Şadi Koç ile görüşebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri