T tgbrk34 Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 1 27 Ağu 2013 #1 almam gereken euro dizel.. omv eko shell şirketlerinde euro dizel diyemi geçiyor ? omvnin burgaristan sitesinde : MaxxMotion Dizel Sprint Dizel Süper 95 MaxxMotion hangisini almalıyım ? yanlış yakıt alıp uğrasmıyım
almam gereken euro dizel.. omv eko shell şirketlerinde euro dizel diyemi geçiyor ? omvnin burgaristan sitesinde : MaxxMotion Dizel Sprint Dizel Süper 95 MaxxMotion hangisini almalıyım ? yanlış yakıt alıp uğrasmıyım
T turbolinea Kamp II Mesajlar 236 Tepkime Puanı 0 6 Ocak 2014 #2 Ynt: Burgaristanda Euro Dizel tgbrk34' Alıntı: almam gereken euro dizel.. omv eko shell şirketlerinde euro dizel diyemi geçiyor ? omvnin burgaristan sitesinde : MaxxMotion Dizel Sprint Dizel Süper 95 MaxxMotion hangisini almalıyım ? yanlış yakıt alıp uğrasmıyım Genişletmek için tıkla ... normal dizel alsan da aracın da sorun olacağını sanmıyorum...euro dizel dersen verirler... normal dizel de alsan aracında sorun olmaz!!!
Ynt: Burgaristanda Euro Dizel tgbrk34' Alıntı: almam gereken euro dizel.. omv eko shell şirketlerinde euro dizel diyemi geçiyor ? omvnin burgaristan sitesinde : MaxxMotion Dizel Sprint Dizel Süper 95 MaxxMotion hangisini almalıyım ? yanlış yakıt alıp uğrasmıyım Genişletmek için tıkla ... normal dizel alsan da aracın da sorun olacağını sanmıyorum...euro dizel dersen verirler... normal dizel de alsan aracında sorun olmaz!!!
anstel Kamp I Mesajlar 105 Tepkime Puanı 5 31 Ocak 2015 #3 Ynt: Burgaristanda Euro Dizel Merhaba, an itibarı ile bulgaristanda eurodizel 1 euro'dur. ben şahsen hep en ucuz gördüğüm yerlerden alıyorum yıllardır hiç problem yaşamadım
Ynt: Burgaristanda Euro Dizel Merhaba, an itibarı ile bulgaristanda eurodizel 1 euro'dur. ben şahsen hep en ucuz gördüğüm yerlerden alıyorum yıllardır hiç problem yaşamadım
tornado57 544 547 55 81 Mesajlar 640 Tepkime Puanı 79 Yer AFYON, Dinar 15 Eyl 2015 #4 topiği hortlatayım Amca oğlu Almanya gidiş7dönüşlerde deposunu Bulgaistanda doldurur gelir, giderken de Bulgaristan a gidecek kadar mazot alır, ordaki mazotun arabayı şahlandırdığını söylüyor, 3,5 litre motorlu bir araçta yakıt kalitesi önemli tabi
topiği hortlatayım Amca oğlu Almanya gidiş7dönüşlerde deposunu Bulgaistanda doldurur gelir, giderken de Bulgaristan a gidecek kadar mazot alır, ordaki mazotun arabayı şahlandırdığını söylüyor, 3,5 litre motorlu bir araçta yakıt kalitesi önemli tabi