turkakreb Kamp II Mesajlar 454 Tepkime Puanı 3 Yer karşıyaka/izmir 26 Şub 2012 #6,049 Ynt: Burası Neresi? peki burası neresi? kolay bir soru zaten ipucuda fotoğrafın içerisinde
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 26 Şub 2012 #6,050 Ynt: Burası Neresi? Çanakkale
turkakreb Kamp II Mesajlar 454 Tepkime Puanı 3 Yer karşıyaka/izmir 26 Şub 2012 #6,051 Ynt: Burası Neresi? hayır..
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 27 Şub 2012 #6,052 Ynt: Burası Neresi? Alacahöyük
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 27 Şub 2012 #6,053 Ynt: Burası Neresi? turkakreb' Alıntı: peki burası neresi? kolay bir soru zaten ipucuda fotoğrafın içerisinde Genişletmek için tıkla ... Sağ üst köşeye dikkat!... Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? turkakreb' Alıntı: peki burası neresi? kolay bir soru zaten ipucuda fotoğrafın içerisinde Genişletmek için tıkla ... Sağ üst köşeye dikkat!... Cavid Sezen
turkakreb Kamp II Mesajlar 454 Tepkime Puanı 3 Yer karşıyaka/izmir 27 Şub 2012 #6,054 Ynt: Burası Neresi? malesef perihan hanım :-\ alacahöyük de değil, cavid beyinde belirttiği gibi ipucu sağ üstteki yapı.
Ynt: Burası Neresi? malesef perihan hanım :-\ alacahöyük de değil, cavid beyinde belirttiği gibi ipucu sağ üstteki yapı.
zoti Ana Kamp Mesajlar 84 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 27 Şub 2012 #6,055 Ynt: Burası Neresi? Efes??? Yada Sardes?
turkakreb Kamp II Mesajlar 454 Tepkime Puanı 3 Yer karşıyaka/izmir 27 Şub 2012 #6,056 Ynt: Burası Neresi? dediğiniz yerlerin daha kuzeydoğusuna doğru kalıyor...cevabınız malesef doğru değil.
Ynt: Burası Neresi? dediğiniz yerlerin daha kuzeydoğusuna doğru kalıyor...cevabınız malesef doğru değil.
fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 27 Şub 2012 #6,057 Ynt: Burası Neresi? apollon tapınağı,
turkakreb Kamp II Mesajlar 454 Tepkime Puanı 3 Yer karşıyaka/izmir 27 Şub 2012 #6,058 Ynt: Burası Neresi? hayır değil müfit bey... aslında orayla ilgili çok belirgin bir ipucu daha var ancak o zaman soru çok kolaylaşacak
Ynt: Burası Neresi? hayır değil müfit bey... aslında orayla ilgili çok belirgin bir ipucu daha var ancak o zaman soru çok kolaylaşacak
fix Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 1 Yer adapazarı 27 Şub 2012 #6,059 Ynt: Burası Neresi? çanakkale, kemer köyü, parion antik kenti
turkakreb Kamp II Mesajlar 454 Tepkime Puanı 3 Yer karşıyaka/izmir 27 Şub 2012 #6,060 Ynt: Burası Neresi? fix' Alıntı: çanakkale, kemer köyü, parion antik kenti Genişletmek için tıkla ... kuçuk bir ipucu burası iç egede t
Ynt: Burası Neresi? fix' Alıntı: çanakkale, kemer köyü, parion antik kenti Genişletmek için tıkla ... kuçuk bir ipucu burası iç egede t
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 28 Şub 2012 #6,061 Ynt: Burası Neresi? Tifa ,(fatih) bakbi.sizin memleketmi oluyo bura.(Profilinde Antalya yazar ancak Bergamalıdır kendisi)
Ynt: Burası Neresi? Tifa ,(fatih) bakbi.sizin memleketmi oluyo bura.(Profilinde Antalya yazar ancak Bergamalıdır kendisi)
Assasin 110 inches of pure pleasure. Mesajlar 2,178 Tepkime Puanı 4 Yer Kocaeli/İzmit 28 Şub 2012 #6,062 Ynt: Burası Neresi? İç Ege dendiğine göre Bergama değildir sanırım..
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 28 Şub 2012 #6,063 Ynt: Burası Neresi? Aslında ilk orayı gördüm ben sağ üst köşeyi yani berhamkaleye benzettim, ama ön planı da höyük e benzettim kale kalıntısına değil yani
Ynt: Burası Neresi? Aslında ilk orayı gördüm ben sağ üst köşeyi yani berhamkaleye benzettim, ama ön planı da höyük e benzettim kale kalıntısına değil yani
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 28 Şub 2012 #6,064 Ynt: Burası Neresi? turkakreb' Alıntı: kuçuk bir ipucu burası iç egede t Genişletmek için tıkla ... Küçük bir anımsatma: İç Ege'den kasıt, "İçbatı Anadolu"dur; yani Afyon, Uşak ve Kütahya... (Bu yaklaşık bir bilgidir, sınırlarla ilgili çok ayrıntıya girmek gereksiz...) Bu üç ille sınırlayın aramalarınızı. Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? turkakreb' Alıntı: kuçuk bir ipucu burası iç egede t Genişletmek için tıkla ... Küçük bir anımsatma: İç Ege'den kasıt, "İçbatı Anadolu"dur; yani Afyon, Uşak ve Kütahya... (Bu yaklaşık bir bilgidir, sınırlarla ilgili çok ayrıntıya girmek gereksiz...) Bu üç ille sınırlayın aramalarınızı. Cavid Sezen