enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 9 Nis 2011 #5,809 Ynt: Burası Neresi? Daha önce soruldumu bilemeyeceğim.Hatırlamış oluruz [attachment=1]
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 9 Nis 2011 #5,810 Ynt: Burası Neresi? Saint Jean Kalesi mi diyelim..Tirebolu kalesi'mi..
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 9 Nis 2011 #5,811 Ynt: Burası Neresi? Tebrikler.Sadece 5 dakika yetti yanıta..
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 9 Nis 2011 #5,812 Ynt: Burası Neresi? ibetli atişlar kolay gele hatta rast gele selam ve saygılar.
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 13 Nis 2011 #5,813 Ynt: Burası Neresi? Engin bey sırasını bana verir sanırım Daha önce aynı yeri sormuştum, başka bir açıdan çekilen bir kareydi. Kolay bir soru olduğunu düşünüyorum ama
Ynt: Burası Neresi? Engin bey sırasını bana verir sanırım Daha önce aynı yeri sormuştum, başka bir açıdan çekilen bir kareydi. Kolay bir soru olduğunu düşünüyorum ama
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 13 Nis 2011 #5,814 Ynt: Burası Neresi? Şehzadeler şehri,kalesinden yeşilırmak ve genel görünüm.Diyesim var.Kopya çekmeden.
Ynt: Burası Neresi? Şehzadeler şehri,kalesinden yeşilırmak ve genel görünüm.Diyesim var.Kopya çekmeden.
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 13 Nis 2011 #5,815 Ynt: Burası Neresi? Nursel' Alıntı: Engin bey sırasını bana verir sanırım Daha önce aynı yeri sormuştum, başka bir açıdan çekilen bir kareydi. Kolay bir soru olduğunu düşünüyorum ama Genişletmek için tıkla ... Ne demek Nursel hanım..Onur verirsiniz. Sevgiyle.
Ynt: Burası Neresi? Nursel' Alıntı: Engin bey sırasını bana verir sanırım Daha önce aynı yeri sormuştum, başka bir açıdan çekilen bir kareydi. Kolay bir soru olduğunu düşünüyorum ama Genişletmek için tıkla ... Ne demek Nursel hanım..Onur verirsiniz. Sevgiyle.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 13 Nis 2011 #5,816 Ynt: Burası Neresi? Kusura bakmayın biraz aceleci davrandım.Benim arşivimde de bu vardı.[attachment=1]
Ynt: Burası Neresi? Kusura bakmayın biraz aceleci davrandım.Benim arşivimde de bu vardı.[attachment=1]
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 13 Nis 2011 #5,817 Ynt: Burası Neresi? enverdede' Alıntı: Şehzadeler şehri,kalesinden yeşilırmak ve genel görünüm.Diyesim var.Kopya çekmeden. Genişletmek için tıkla ... Elbette doğru yanıt. Manzara harika değil mi anerkad' Alıntı: Ne demek Nursel hanım..Onur verirsiniz. Sevgiyle. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Engin bey
Ynt: Burası Neresi? enverdede' Alıntı: Şehzadeler şehri,kalesinden yeşilırmak ve genel görünüm.Diyesim var.Kopya çekmeden. Genişletmek için tıkla ... Elbette doğru yanıt. Manzara harika değil mi anerkad' Alıntı: Ne demek Nursel hanım..Onur verirsiniz. Sevgiyle. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Engin bey
hagurel L200 Magnum 4x4 Mesajlar 867 Tepkime Puanı 5 Yer BOLU 13 Nis 2011 #5,818 Ynt: Burası Neresi? İlk resim fotomontaj mı yoksa gerçekmi kale sanki oyuncakmış gibi duruyor
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 13 Nis 2011 #5,819 Ynt: Burası Neresi? Hadi hareket başladı madem..Bir kolay soru daha..[attachment=1]
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 13 Nis 2011 #5,820 Ynt: Burası Neresi? adalar diyesim geldi ama
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 13 Nis 2011 #5,821 Ynt: Burası Neresi? iki üç katlı tekneler ayvalık modeli gibi geldi bana.. mavi tur tekneleri olabilir..İskele küçük..
Ynt: Burası Neresi? iki üç katlı tekneler ayvalık modeli gibi geldi bana.. mavi tur tekneleri olabilir..İskele küçük..
ACatlıkan . Mesajlar 385 Tepkime Puanı 1 Yer BOLU 13 Nis 2011 #5,822 Ynt: Burası Neresi? Aşağıdaki evler gerçek yukarsı maket gibi geldi banada)Nası oluyosa artık..
anerkad Kamp III Mesajlar 564 Tepkime Puanı 2 13 Nis 2011 #5,823 Ynt: Burası Neresi? ACatlıkan' Alıntı: Aşağıdaki evler gerçek yukarsı maket gibi geldi banada)Nası oluyosa artık.. Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf mkinesi ile çekildiği sağda tarih kısmından belli..
Ynt: Burası Neresi? ACatlıkan' Alıntı: Aşağıdaki evler gerçek yukarsı maket gibi geldi banada)Nası oluyosa artık.. Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf mkinesi ile çekildiği sağda tarih kısmından belli..
ACatlıkan . Mesajlar 385 Tepkime Puanı 1 Yer BOLU 13 Nis 2011 #5,824 Ynt: Burası Neresi? anerkad' Alıntı: Fotoğraf mkinesi ile çekildiği sağda tarih kısmından belli.. Genişletmek için tıkla ... Bulanıklıktan dikkatimi çekmemiş
Ynt: Burası Neresi? anerkad' Alıntı: Fotoğraf mkinesi ile çekildiği sağda tarih kısmından belli.. Genişletmek için tıkla ... Bulanıklıktan dikkatimi çekmemiş