Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 535,371

Etiketler
Ynt: Burası Neresi?

PrometheusTR' Alıntı:
ya oyuna katılmadım ama merak ettim söyleseniz de yatsam uyuyamam yoksa

Bu böyle bir oyun işte, sonucu görmeden uyku tutmuyor . Tembellik yapacağınıza araştırınız lütfen ;D

ekiNoks' Alıntı:
Bu böyle bir oyun işte, sonucu görmeden uyku tutmuyor . Tembellik yapacağınıza araştırınız lütfen ;D

araştırayım da google'a ne yazayım?

google dayı; şimdi böyle deniz var masmavi, karadeniz değil ona eminiz, bir de kaya var. He dayı aynen öyle, neresi burası?

İpucu verdim aslında , yukarıya bir bakınız lütfen . Herkesin bildiği bir yer . Kaleyi bilmiyor olabilirsiniz ama gölü mutlaka biliyorsunuz . Umarım anlatabilmişimdir ...

Ben hala göl mü deniz mi diye düşünüyorum :-\Dogu derken Dogu Anadolu bölgesini mi kastettin?

ekiNoks' Alıntı:
İpucu verdim aslında , yukarıya bir bakınız lütfen . Herkesin bildiği bir yer . Kaleyi bilmiyor olabilirsiniz ama gölü mutlaka biliyorsunuz . Umarım anlatabilmişimdir ...

Van Gölü ve Van Gölü Kalesi ;D

Van - Amik Kalesi
Sorduğum il di zaten . Tebrik ederim...

Van Gölü'nün doğu kıyısında yer alan Amik Kalesi, görünleri adeta büyülüyor. Kent merkezinin 25 kilometre uzağındaki Yeşilsu Köyü yakınlarında bulunan Amik Kalesi, güneş ışınlarının göle düşürdüğü şavkısıyla eşsiz bir güzellik oluşturuyor.

PrometheusTR' Alıntı:
Van Gölü ve Van Gölü Kalesi ;D

hmm bu oyun öyle miydi peki o zaman sorayım ve basit olsun ki ben burda olmasam da bilen birileri çıksın

SON KONULAR - FORUM