pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Ağu 2009 #3,233 Ynt: Burası Neresi? Ezine ?
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 2 Ağu 2009 #3,234 Ynt: Burası Neresi? melinda' Alıntı: alınmadımda bagirmadımdı alıskanlık.. ılk tahmınım : alaşehir manisa Genişletmek için tıkla ... Alaşehir-Manisa doğru değil ama mantıklı bir tahmin. Çünkü Bozdağ eteğinde Alaşehir, güzel... Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? melinda' Alıntı: alınmadımda bagirmadımdı alıskanlık.. ılk tahmınım : alaşehir manisa Genişletmek için tıkla ... Alaşehir-Manisa doğru değil ama mantıklı bir tahmin. Çünkü Bozdağ eteğinde Alaşehir, güzel... Cavid Sezen
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 2 Ağu 2009 #3,235 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Ezine ? Genişletmek için tıkla ... Sayın peşehodka, Ezine ile Kazdağları arasında bir bağ kurmaya çalıştınız ama üzgünüm Ezine, Marmara Bölgesindedir. Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Ezine ? Genişletmek için tıkla ... Sayın peşehodka, Ezine ile Kazdağları arasında bir bağ kurmaya çalıştınız ama üzgünüm Ezine, Marmara Bölgesindedir. Cavid Sezen
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Ağu 2009 #3,236 Ynt: Burası Neresi? Afyonkarahisar ?
melinda DOĞAYLA KUCAKLAŞAN İNSAN YARDIMSEVER INSANCILDIR Mesajlar 176 Tepkime Puanı 0 2 Ağu 2009 #3,237 Ynt: Burası Neresi? hayırt bence aydın tarafıda olabılır
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Ağu 2009 #3,238 Ynt: Burası Neresi? melinda' Alıntı: hayırt bence aydın tarafıda olabılır Genişletmek için tıkla ... o da mümkün tabi
Ynt: Burası Neresi? melinda' Alıntı: hayırt bence aydın tarafıda olabılır Genişletmek için tıkla ... o da mümkün tabi
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 2 Ağu 2009 #3,239 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Afyonkarahisar ? Genişletmek için tıkla ... Afyon'un batı-kuzeybatısına doğru gitmelisiniz. Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Afyonkarahisar ? Genişletmek için tıkla ... Afyon'un batı-kuzeybatısına doğru gitmelisiniz. Cavid Sezen
melinda DOĞAYLA KUCAKLAŞAN İNSAN YARDIMSEVER INSANCILDIR Mesajlar 176 Tepkime Puanı 0 2 Ağu 2009 #3,240 Ynt: Burası Neresi? kaplıca eskişehir afyonda çoktur diycektim ama anayollar üsttünde deil diyince
melinda DOĞAYLA KUCAKLAŞAN İNSAN YARDIMSEVER INSANCILDIR Mesajlar 176 Tepkime Puanı 0 2 Ağu 2009 #3,241 Ynt: Burası Neresi? güzel eskişehirimmi
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 2 Ağu 2009 #3,242 Ynt: Burası Neresi? melinda' Alıntı: kaplıca eskişehir afyonda çoktur diycektim ama anayollar üsttünde deil diyince Genişletmek için tıkla ... Mantığınız doğru. O zaman Afyon'un batı-kuzeybatısında kaplıcalar (hele bir tanesi çok ünlü) nerede bulunuyor? Cavid Sezen
Ynt: Burası Neresi? melinda' Alıntı: kaplıca eskişehir afyonda çoktur diycektim ama anayollar üsttünde deil diyince Genişletmek için tıkla ... Mantığınız doğru. O zaman Afyon'un batı-kuzeybatısında kaplıcalar (hele bir tanesi çok ünlü) nerede bulunuyor? Cavid Sezen
melinda DOĞAYLA KUCAKLAŞAN İNSAN YARDIMSEVER INSANCILDIR Mesajlar 176 Tepkime Puanı 0 2 Ağu 2009 #3,243 Ynt: Burası Neresi? gidemediki tam ismini bilemem ama kütaya yada eskisehir burası söyleyin artık
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Ağu 2009 #3,244 Ynt: Burası Neresi? Çayırbağı?
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 2 Ağu 2009 #3,245 Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Çayırbağı? Genişletmek için tıkla ... ?... (İlk kez böyle bir ilçe duyuyorum...) melinda' Alıntı: gidemediki tam ismini bilemem ama kütaya yada eskisehir burası söyleyin artık Genişletmek için tıkla ... Kütahya'da. (Ama Kütahya, il merkezi, üzgünüm..)
Ynt: Burası Neresi? peşehodka' Alıntı: Çayırbağı? Genişletmek için tıkla ... ?... (İlk kez böyle bir ilçe duyuyorum...) melinda' Alıntı: gidemediki tam ismini bilemem ama kütaya yada eskisehir burası söyleyin artık Genişletmek için tıkla ... Kütahya'da. (Ama Kütahya, il merkezi, üzgünüm..)
melinda DOĞAYLA KUCAKLAŞAN İNSAN YARDIMSEVER INSANCILDIR Mesajlar 176 Tepkime Puanı 0 2 Ağu 2009 #3,246 Ynt: Burası Neresi? bildim o unlu kaplıcalar neresiidi
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 2 Ağu 2009 #3,247 Ynt: Burası Neresi? Göcek?