Buda Benim Emektar Sizlerın Beğenisine Bırakıyoorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amasyalı06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,347

amasyalı06

avcı
[attachment=1]

SDC17003.jpg

Etiketler

Ynt: Buda Benim Emektar Sizlerın Beğenisine Bırakıyoorum

yorumlarınıza teşekkür edıyorum gercekten ıkı kişinin yorum yazmasına anlam vermedım ben burda ustalardan bilgiler bekledım fıkır veya eleştırı yaparlar dıye duşündüm tavsıye edılenın çok atında buldum herkse çok teşekkürler

Maaşallah diyelim nazar değmesin.Modeli kaç çok diri duruyor.İyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun.Ayağından çamur eksik olmasın :smiley:

Kubilay bey arkadaşların aracınız hakkında yorum yapmamasına biraz alınganlık göstermişsiniz.Aracınız hakkında bu sitede yorum yapacak gerçekten çok tecrübeli arkadaşlarımız mevcut fakat yorum yapmak içinde aracınızın özellikleri hakkında öncelikle sizinde bir ön bilgi vermeniz daha doğru olurdu.yolladığınız tek fotoğrafa bakarsak ve 5 tane niva kullanmış ve nivayı maziye gömmüş biri olarak aracınız diri duruyor.Güle güle kullanın.

yorumlarınız için teşekkürler araba bıraz harcamadan sonra bu hale getırdım alt tarafı baya elden gecırdık bakımlarıyla şuan da fazla sıkıntısı kalmadı aksesuar olaraka kaldı en kısa zamanda son halıyle eskı nhalıyle paylaşacagım bıu arada kımse kızmasın bana bız yenıyız burda normalde ben eskı samaracıyım nıvayla av doga hastalıgımız oldugunda tanıştık inşallah benı uzmez derım herkese selamlar

Kubilay bey merhaba,

aracın altıyla uğraşmanın size yaklaşık maaliyeti nedir,fikir maksatlı soruyorum.Teşekkürler

tampon un önündeki nikalaj bariyer çok açık çok önde duruyor olmasa daha iyi.tavandaki portbağajı hazırmı aldınız yaptırdınızmı

güzel araç buna ihtiyar demek haksızlık olur

Maşallah diyor, bol çamurlu günler diliyorum.

bir de ben sormak istiyorum, sepeti nereden aldınız / yaptırdınız ? başka resimleri varmı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.