Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yorumlarınıza teşekkür edıyorum gercekten ıkı kişinin yorum yazmasına anlam vermedım ben burda ustalardan bilgiler bekledım fıkır veya eleştırı yaparlar dıye duşündüm tavsıye edılenın çok atında buldum herkse çok teşekkürler
Kubilay bey arkadaşların aracınız hakkında yorum yapmamasına biraz alınganlık göstermişsiniz.Aracınız hakkında bu sitede yorum yapacak gerçekten çok tecrübeli arkadaşlarımız mevcut fakat yorum yapmak içinde aracınızın özellikleri hakkında öncelikle sizinde bir ön bilgi vermeniz daha doğru olurdu.yolladığınız tek fotoğrafa bakarsak ve 5 tane niva kullanmış ve nivayı maziye gömmüş biri olarak aracınız diri duruyor.Güle güle kullanın.
yorumlarınız için teşekkürler araba bıraz harcamadan sonra bu hale getırdım alt tarafı baya elden gecırdık bakımlarıyla şuan da fazla sıkıntısı kalmadı aksesuar olaraka kaldı en kısa zamanda son halıyle eskı nhalıyle paylaşacagım bıu arada kımse kızmasın bana bız yenıyız burda normalde ben eskı samaracıyım nıvayla av doga hastalıgımız oldugunda tanıştık inşallah benı uzmez derım herkese selamlar