Bu VX100 için bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Eralpgzdm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,090

Etiketler
Ynt: Bu VX100 için bilgi

Antalya kökenli diye biliyorum. Oradaki arkadaşlar bilirler herhalde....Bakalım ne diyecekler...

rahmetli FARUK BABANIN aracı allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
her ne kadar kazalı olmuş olsada bu arac emin olun usta ellerde yapılmışdır..
saygılar...

aracın kazası çok kötü değil az hasar gördü kazanın kendisi kötüydü

toparlamaya calışırsam ;

Tanıdık birisinin(Allah Rahmet eylesin) usta eller tarafında toplanmış, Kötü bir kazadan az hazarla cıkmış bir araç. Aracı gecen hafta inceledim sonra bu soruyu sizlere sordum. Kaza ve uzerindeki emek belli.
Sanırım önden bir darbesi var, Yükseltme alçaltma çalışır durumuda , LPG takılmış ,tanponlar resimlerde gördüğünüz gibi
Nelere baktırmalıyım/dikkat etmeliyim ?
Nasıl bir hasar gördüğünü yazabilirseniz sevinirim. Aracı almayı düşünüyorum önerirmisiniz? ???

Verdiginiz linkden rahmetli Faruk beyi tanıdikca, inanın acınızı hissettim. Soruma cevabın geç gelmesini daha iyi anladım. Acınızı istemeden de olsa tazeledigim için çok üzgünüm ... İnanın ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım. Allah'tan rahmet diliyorum. Bu kadar seveni biriktirmek çok iyi bir insan ve dost olmakla olur. Biraz evvel okuduğum gönülden gelen duaların her iki cihanda da karşılığı vardır elbet.

Sevgi ve saygılarımla
Eralp gizdem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR