KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
böle bir suzuki var .yazık oluyor çürümeye mahkum.bunu alsam sadece yürümesi için ve göze güzel gözükmesi için sizce ne kadar para harcanır .ustalımdan bilgi ve tavsiyelerini bekliyorum. saygılar
ya bende bu haline acıyorum.toplayıp ağır ofroadta kullanırız diyorum ama bilemiyorum.yapıp dağa taşa vurayım diyorum ama siz böle şeyler yazınca ne yapacağıma karar veremedim.yorumlar için tşkler....aslında aracın yürümesi için sadece ağır motor bakımı var.tabi diğer yerlerin periyodik bakımları yapılacaktır.şanzımanda defransiyallerde problem olmadığını düşünüyorum.işin gösteriş ve görüntüsü ikinci planda kalıyor.üst kasayı komple atmakta aklımdan geçen fikirlerden birisi.komple boru iskelet yapmayı istiyorum...yorumlar için teşekkür ederim saygılarımla
hocam bu araçlar tasarlanırken ağırlığın nereye fazla çökeceğini ner tarafının ne kadar dayanması gerektiğini hesaplıyor mühendisler sizin o tip bir müdahale yapmanız aracın mühendislik anlamında dengesini bozabilir, tosbağa vw lerin de üzerini açıyorlar rampalarda akordeon eğiliyor şase. onu hiç önermem. illa yapacaksnaız üst kasa kalsın siz gene destek uygulaması yapın. yıllarca yağmur yemiş gibi içi de çürümüş olabilir .