Bu Kasabada Plastik Su Şişeleri Yasak

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALPASLAN84 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,136
Ynt: Bu Kasabada Plastik Su Şişeleri Yasak


Merhaba arkadaşlar, bu konu çok güzel poşet, pet şişe ve benzerlerini çevreye verdiği zarar.
Naylon poşet ve pet şişe olayı gerçekten çok doğru.Matara kullanımını teşvik etmek çok mantıklı.Piyasada birbirinden farklı fiyatlarla satılan değişik kalitede mataralar var.Ne güzel şişe formunda olanlar bile var.Pazar ve market alışverşlerimizde file kullanmaya özengöstermek hatta kendi okumuş olduğumuz gazetelerden kese kağıdı yapıp pazara giderken yanımıza alıp onu kullanmayı denemeye ne deriniz.
Çevre kirliliği, doğa katliamı diyip duruyoruz.Hadi bakalım yarım kilo yapıştırıcı birazda eski gazete birazda emekle işte size kese kağıdı.Hatta komşularınıza bile verin alışınca onlarda başlar.En azından poşetten azda olsa kurtuluruz.Filemi onu sağolsun Çinde yaptırp getiriyurlar vede ucuza satıyorlar.
 

Etiketler



Ynt: Bu Kasabada Plastik Su Şişeleri Yasak

Bu konuda tam bir hareket içindeyken konu burada yaklaşık bir şekilde oluşmuş.O halde bu konuyu kesinlikle ehil olan arkadaşlar ile ele alıp.Bu tür zararlı nesneleri hayatımızdan uzak tutmanın yollarını bulalım ...hepimiz bir yerden tutup yola koyulalım.İyi paylaşımlar.
 



Ynt: Bu Kasabada Plastik Su Şişeleri Yasak

O KASABADA YAŞAMAK İSTERDİM YA DA YAŞADIĞIM YER O KASABA GİBİ YÜREKLİ KARARLAR ALIP UYABİLSİN İSTERDİM..İKİNCİSİNİ DAHA ÇOK İSTERDİM :-\
 

Ynt: Bu Kasabada Plastik Su Şişeleri Yasak

Eskiden,
çok değil 20 yıl öncesinde depozito kavramı vardı. Şimdi ise pet şişe ve geri dönüşümsüz cam şişeler var.
Bunları şehirler arası yollarda yol kenarlarında , piknik ve mesire yerlerinde, denizlerde. göllerde, kısaca naşınızı çevirdiğiniz her yönde bolca görebilirsiniz.
Bunu önlemenin tek yolu depozito sistemine geçmek. Öyle ki depozito fiyatı içindeki ürün fiyatı kadar olmalı. Ancak bu şekilde yurdum insanı içtiği biranın şişesini nasıl olsa depozitosu 20 kuruş diye cadde kenarlarına atmaz.
Bu konu forumda 3-5 kişi tarafından değil tüm toplum tarafından tartışılıp çözümlenmesi gereken çok önemli bir konu.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,272
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst