Hepinize çok teşekkür ederim.
Son olarak birkaç söylemek istiyorum.
daha 1-2 gün önce açtığım bu başlıkta amacım satmak istediğimiz bu karavanın, potansiyel alıcılar sorduğunda bilgi verebilmek için markasını, modelini, teknik bilgilerini öğrenmekti. Soranlara yanlış bilgi vermemek için, karavanın da değerini öğrenmek için yaptım bunu. Sonuçta belki de 25-30 bin TL edecek bir karavanı 8-10 bin TL'ye satmak, veya tam tersi 8-10 bin TL bile etmeyecek bir karavanı 25-30 bin TL'ye satmaya çalışmak istemem.
Babama ait karavan hakkında hiçbirşey bilmiyor olmam başlangıçta tuhaf bir durum olarak algılandı, tabi bir üyenin de belirttiği gibi öyle bir devirde yaşıyoruz ki her olayda bir bit yeniği aranıyor. Ancak özelimi paylaştığımda sanırım durum daha da netleşti, hatta samimiyetimi ve satış olayının ardında yatan gerçeği görüp duygulananlar üzülenler oldu sağolsunlar.
marka konusunda bir bilgi alamayacağımı düşünürken herşey bir anda karavanı üreten kişinin bulunmasıyla değişti, Seyfettin beyin karavanı üretim aşamalarını ve görsellerini paylaştığı konuyu okuyarak pek çok bilgi öğrenmiş oldum.
şimdi artık bu bilgilere dayanarak sarı sitede bir satış ilanı açacağız.
umarız bu karavanla ilgilenebilecek, bakımlarını yapıp onu ilk üretildiği zaman resimlerde görülen güzel günlerine döndürecek karavan sevdalısı birisine -her iki tarafı da memnun edecek bir fiyata- ulaştırabiliriz.
ilgilenen olursa Gezenbilir üyelerine iskonto da yapabiliriz, artık karavanın hikayesini biliyorsunuz
Gezenbilir forumuna çok teşekkür ederim, açtığım konu başlığı gerçekten çok faydalı oldu
katkı sunan herkese, hepinize tekrar teşekkür ederim.
iyi akşamlar.