Öğrenciliğimde Yük ve Eşya taşıyan bir Anadol'da şöförlük yapmıştım. Eğlenceli bir araba Anadol. Bende çok hatırası var. Şimdi bile motosikletimi servise götürmek için bir tane almayı düşünüyorum bazen...
Ben de zamanında benzer bir teknik denemiştim. Kendi yaptığım karavanımda. Ancak bakım istemişti. Ben sentetik boya ve araba macunu kullanmıştım gerçi.
Buradaki amcaların kullandıkları gereçler de özel olsa gerek.
İçi dışı ahşap, güzel olmuş. Mis gibi de koktuğunu tahmin ediyorum. Koltuk yerleşimi de cazip geldi bana.
Ancak, ben yaptırıyor olsaydım, bu ahşap kabuk güven vermezdi diye düşündüm. Onun yerine fiberglass bir kabuk tercih ederdim. Hem zaman içinde esneme sonucu doğabilecek problemlere, hem de yağmur suyu problemlerine daha iyi bir defans yüzeyi oluştururdu. Ama bu örnekte amaç başka tabii, anlıyorum ve takdir ettim.
İçi dışı ahşap, güzel olmuş. Mis gibi de koktuğunu tahmin ediyorum. Koltuk yerleşimi de cazip geldi bana.
Ancak, ben yaptırıyor olsaydım, bu ahşap kabuk güven vermezdi diye düşündüm. Onun yerine fiberglass bir kabuk tercih ederdim. Hem zaman içinde esneme sonucu doğabilecek problemlere, hem de yağmur suyu problemlerine daha iyi bir defans yüzeyi oluştururdu. Ama bu örnekte amaç başka tabii, anlıyorum ve takdir ettim.
Ben de yaptırabilsem dıṣ kısmını fiberglass yaptırırdım.
Bu araçlar el iṣi olduğu için fiyatları 182.000 €‘dan baṣlıyor ve özel isteklere göre de yükseliyor. Cebinde bu kadar bozuk parası olanlar böyle bir araç yaptırabilir.
Bir kaç yıl önce eṣimle uzun düṣüncelerden sonra evdeki mutfağımızın tezgahını ahṣap yapmayı kararlaṣtırdık. Yapı marketten ahṣap aṣağıdaine benzer bir tahta aldık ve bütün iṣçiliğini kendimiz yaptık.
Eṣim iki üç ayda bir gezgahın üzerini yağlar ve yeni gibi olur.
Bir kaç yıl önce eṣimle uzun düṣüncelerden sonra evdeki mutfağımızın tezgahını ahṣap yapmayı kararlaṣtırdık. Yapı marketten ahṣap aṣağıdaine benzer bir tahta aldık ve bütün iṣçiliğini kendimiz yaptık.