Bu da Benim Ladam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirnayır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,805

bekirnayır

Kamp II
Tüm doslara selamlar. Büyük bir heves ile satın aldığım 2006 model nivamı ilk önce iyi bir ustaya götürerek motorunu tamamen elden geçirttim. Motorun hemen hemen tamamını sökülerek her parça temizlendi ve tamirleri yapılarak yerine takıldı. Tabi bazı parçalar ise değiştirildi. Bu işlem bittikten sonra pehlivar otodan sipariş ettiğim yan kapı çıtaları, kulaklıklar, v.b. diğer parçaları takdırdım.Direksiyon kutusunu değiştirdim. Daha sonra aracın tabanına ziftleme ve kaplama yolu ile taban izalasyonu yaptırdım. Tampon ve tamponun çivarındaki diğer metal parçaların tamamını sihaya boyatarak paslı metal görüntüsünden kurtuldum. En son olarak ise elektrik işine girerek aracın elektirik aksamını elden geçirdim. Merkezi kilit, iç ışıklandırma ve tepe lambalarını takdırdım. Ancak hella markalı tepe lambasından iki tane bulabildiğim için ancak ikisini takabildim. En kısa zaman da dörde çıkaracağım. Evet arkadaşlar buna benzer bir çok emek ile aracımı bitirdim ve zevkle binmeye başladım. Benim yaptığım değişiklikler bunlar. Eğer sizlerin aklına gelen başka şeyler varsa belirtirseniz sevinirim.herkese iyi günler[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0533.jpg

IMG_0534.jpg

IMG_0535.jpg

IMG_0539.jpg

IMG_0541.jpg

Etiketler
Ynt: Bu da Benim Ladam

Hat,yırlı olsun araban arkadaşım, güle güle kullan...

vinç değişik bi şey. bende ilk gördüğümde şaşırmıştım. Ancak vinç arabanın üzerinde geldiği için oynatmadım hiç. motorlu değil yani el ile çelışıyor. vinçin kenarında bir tani cırcırlı makine girecek bir yer var. oraya makinayı sokuyorsun ve cırlı makinayı çevirerek ipi gerdirme sureti ile çalıştırıyorsun. denedim baya bi iş görüyor. araştırdığıma göre de ekonımik bir alet

bekir bey nivanız hayırlı olsun. bende dün hilux aldım. önümüzdeki hafta bakım ve plaka işleri bitecek karşılaşacağımızı umuyorum ant.ısparta yakın.

Bekir Bey, az önce telefonla aradım aslında ama sormayı unutmuşum, lastikler OK 144 müdür ve dodiklere sürtünme yapıyor mu? Teşekkürler.

bahadır bey lastikler ok 144 doğrudur. şu an için hiç bir sürtme yaşamadım. ancak dodikleri vida ile bağlatın yoksa düşüyor.

Çok teşekkürler Bekir Bey. Antalya'daki Güven Otoyu netten bulamadım. Telefonunu verebilirseniz sevinirim. Ayrıca öndeki elle çalıştırılan vincin markasını öprenebilirsek iyi olur. Aracınıza öne ve arkaya tampon demirlerine bağlanan çekme halkaları eksik kalmış bence. :smiley:

öncelikle aracınız hayırlı olsun.winch iş görüyorsa problem yok ama pek estetik durmamış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR