bekirnayır
Kamp II
Tüm doslara selamlar. Büyük bir heves ile satın aldığım 2006 model nivamı ilk önce iyi bir ustaya götürerek motorunu tamamen elden geçirttim. Motorun hemen hemen tamamını sökülerek her parça temizlendi ve tamirleri yapılarak yerine takıldı. Tabi bazı parçalar ise değiştirildi. Bu işlem bittikten sonra pehlivar otodan sipariş ettiğim yan kapı çıtaları, kulaklıklar, v.b. diğer parçaları takdırdım.Direksiyon kutusunu değiştirdim. Daha sonra aracın tabanına ziftleme ve kaplama yolu ile taban izalasyonu yaptırdım. Tampon ve tamponun çivarındaki diğer metal parçaların tamamını sihaya boyatarak paslı metal görüntüsünden kurtuldum. En son olarak ise elektrik işine girerek aracın elektirik aksamını elden geçirdim. Merkezi kilit, iç ışıklandırma ve tepe lambalarını takdırdım. Ancak hella markalı tepe lambasından iki tane bulabildiğim için ancak ikisini takabildim. En kısa zaman da dörde çıkaracağım. Evet arkadaşlar buna benzer bir çok emek ile aracımı bitirdim ve zevkle binmeye başladım. Benim yaptığım değişiklikler bunlar. Eğer sizlerin aklına gelen başka şeyler varsa belirtirseniz sevinirim.herkese iyi günler[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]