Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan konuralp_niva Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,800

konuralp_niva

Kamp III
Yer
sakarya
02012008002go1.jpg

1004073nl6te5.jpg

1004072cf0qv3.jpg

1004071mb5or0.jpg

1004070tj7uw1.jpg

dsc04183dq7.jpg

dsc01027kd7.jpg

dsc03869zc8.jpg

dsc03872eo3.jpg

dsc04166qe2.jpg

dsc04181pq2.jpg

dsc04185se0.jpg

dsc04207hr7.jpg

dsc04204uz8.jpg

img3193kt6.jpg

img3201lr4.jpg

benim için değerli yorumlarınızı bekliyorum :smiley: :smiley:

Etiketler

Ynt: Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160)

teşekkür ederim
çavuş desen hem yakıştı hemde faydalarını gerçekten çok gördüm =) =)

Güle güle kullanın aynen benim keçiye benziyor :smiley: ve sınırları bayağı bi zorlamışssınız sanırım

bn ilk defa bir arazi aracı almayı düşünüyorum bu aracı tavsiye edermisiniz artıları ve eksileri nedir yakıtı konfor vs açısından ???cvplar için şimdiden sağolun

djdarth' Alıntı:
bn ilk defa bir arazi aracı almayı düşünüyorum bu aracı tavsiye edermisiniz artıları ve eksileri nedir yakıtı konfor vs açısından ???cvplar için şimdiden sağolun

merhaba...

www.nivatr.com a bi göz atarsanız bu sorularınızın cevaplarını çok rahat alırsınız.

İyi günler...

evet ercovada oyunlara katılmıştık inşallah bi dahakine bende tanışmak isterim saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.