bu araç için yorum ve önerilerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,741

hilüxcü osi

BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
Yer
mersin
http://www.sahibinden.com/magnum_4x4_turunun_ilk_ornegi-41WQQaXQQ20397266WQQpXQQdisplayitem

[ATTACH=full]114809[/ATTACH]

[ATTACH=full]114810[/ATTACH]

[ATTACH=full]114811[/ATTACH]

[ATTACH=full]114812[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• big_20397266kwj.jpg
    big_20397266kwj.jpg
    46.6 KB · Görüntüleme: 366
  • big_20397266l0s.jpg
    big_20397266l0s.jpg
    61.8 KB · Görüntüleme: 365
  • big_20397266zmo.jpg
    big_20397266zmo.jpg
    63.1 KB · Görüntüleme: 361
  • big_203972664n2.jpg
    big_203972664n2.jpg
    44.2 KB · Görüntüleme: 355

Etiketler
Ynt: bu araç için yorum ve önerilerinizi bekliyorum

merhabalar.sizden yine bi konu için yardım istemek zorunda kaldım.resimdeki görünen aracı dayıma almak için maddi olarak hazırlık yapmaktayız.araç mıtsubishi magnum
99 model ve 4x4.araçta klima hidrolik dreksiyon merkezi kilit otomatik cam vs özellikler mevcut.defransiyel kilidi varmı onu bilmiyorum.araç 90 beygir ve turbo yok.
aslında turbo olaması hem iyi hem kötü.yani bizim için turbo olmaması sorun deyil.daha 15 gün kadar önce kendimize 2003 modelini aldık.tabi memnun kalıncada ilk aklımıza
gelen yine mıtsubishi oldu.tabi bide şöyle bi durum var.arada elçi durumunda olduğum için tavsiye ederken birazda tedirginim açıkcası.mıtsubishiye sonuna kadar güveniyorum
ama gel gelelim bu araçtan Türkiyede sanırım çok çok az var.yani ALLAH korusun dayıma tavsiye ettim aldık ama olduki sonra parça sorunu vs bi sorun yaşarmıyım.yoksa
kendi aracımla defransiyelleri şanzumanı benzerlik gösteriyomu, yoksa birebir aynımı onu merak ediyorum.işin kötü yanı çok fazla sorabileceğim kimsede yok.aynı araçtan
yakınımda birinde olmadığı gibi internette de benzeri yok.dayımın imkanı bu araç almak için yeterli ama 2003 ve üstü için şuan için yeterli deyil.yani bu araç üstünde
yoğunlaşıyoruz.234 bin km turbo olmayan bir japon yapımı motor için kesinlikle çok deyil diye düşünüyorum.ama işte diyer aksamları nasıl??? görüntüsü falanda bayağı
şık duruyor.bana doğru bilgi verebilecek olan forumcu büyüklerimin yardımına ihtiyacım var.mıtusbishiyi seviyoruz ama konuya lütfen bir fanatik olarak bakmayalım.
kendime olsa ALLAH büyük der alırım ama işte dayıma olunca ne kadarda olsa tereddüt içerisindeyim.yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Araç gerçekten diri duruyor , her zaman ikinci el araba alınırken yapılması gereken ilk şey gerçek bir servise aracın gösterilmesidir.Şu an itibarıyla bir sorun yoksa adam gibi kullandıktan sonra bakım harici bir sorun çıkarmaz.Performans bakımında düz motor olduğu için sizi memnun etmeyebilir fakat magnum olarak geçmeyen diğer L 200 modellerinde de bu motor kullanılmakta ticari anlamda kimseyi üzmemektedir.Bu durum kişiye göre değişeceğinden sizin beklentileriniz doğrultusunda kararınız değişebilir , ama turbo Magnum kullanmak gerçekten bir zevktir.

emsali az olan bu araç için servisin çok sağlıklı bir bilgi verebilceğini pek düşünmüyorum.tabiki yinede kazasını belasını atarını öterini varsaki eğer söylerler.

aslında böyle şeylerde en doğru bilgiyi kullanıcılardan alırız.tabi buda bu araç için biraz zor gibi görünüyor.

234 bin km eğerki araç çok çok fazla dağda çamurda karda kullanılmamışsa ve gerekli bakımları düzenli olarak yapılmışsa eğer, mıtsubishibi gibi bir marka için sorun

olacağını pek sanmıyorum.şayet diyer dayımda türkiyede sadece 3 adet olan toyota hilüx sr5 modeli var 99 model ve 4x4.araç 235 bin km de ama sanki daha 50 bin kmde

gibi.eğer bu araçta toyota kadar sağlam kalmışsa hiç bi sorun olacağını düşünmüyorum.zaten alıcı olan dayımda da araç çok çok az yorulacak.senede bir iki defanın

haricinde kar ve çamuru görmez.öncesinde bi yerden arızası olmamışsa eğer dayıma rutin bakımlarla uzun senerler gider diye düşünüyorum....

ben daha fazla yorum olur diye bekliyodum ama beklediğim malesef olmadı.

parayı ayarladık sayılır ama bu araç için karar veremiyoruz.tercihimiz ya ford ranger xlt olacak yada bu araç olacak.rangerde ekstra olarak abs - sürücü ve yolcu hava yastıkları

turbo 110 beygirlik yeterince güçlü bir motor var.ama işte bu araçta mıtsubishi sonuçta.gerçekten işim zor.dayımda bana bırakıyor karar vermem için.lütfen bu araç için

bilginiz yoksa en azından fikir ve önerilerinizi bekliyorum....hadi mıtsubishi listemize bi kişiyi daha ekliyelim....

araç hakkında detaylı bilgi alamadığım için ibreyi ford ranger xlt 4x4 e çevirdik.artı ve eksileri var iki aracında ama ford ranger xlt de hiç fena deyil.şayet bende önce mazda b-2500 4x4 kullandım.zaten mazda ve ford birebir aynı.bu aracı 18 bine aldıkmı bize 20 bini bulacak.zaten kasa için çok yıpranmış kasa içine badigart yol mazot malüm rize ve mersin arası 1200 km bi anda fiyat 20 bini bulacak.ama gel gelelim ki o paraya 2004 model hatasız 100-140 bin km arası temiz bir ranger alabilriz.sonuçta rangerde turbo motor olacak abs ve çift hava yastığı olacak, aracı durdurmadan 4x4 e alabileceğiz.yukarda bahsi geçen mıtsubishiyi 4x4 almak için ön araçtan inerek ön teker başlarından almamız gerekiyor.bide işin şu boyutu var.birisi 99 model 236 bin km de diyeri 2004 model 100 bin km civarı.bu iki aracın aynı temizlikte ve aynı özellikte olması mümkün deyil.fordun yukardaki mıtsubishiden kötü yönleri ise 100 km de 1---2 litre fazla yakar. ki gücüne ve seriliğine göre zaten hakkı. bir diyer husus ise vergisi mıtsubishininki tanesi 325 tl rangerinkide kasko değerinden dolayı tanesi 407 tl.yani çok çok az bi fark var.

sizlerin tavsiye ve önerileri benim için çok önemli.ortaya koyduğum yeni fikrim ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.sizlerin söylediği en küçük bişey emin olun bize çok faydalı olacaktır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri