Sadece resimlerinden de olsa inanılmaz hoşuma giden bir araç, fakat pişman olmakta istemiyorum. Bu işe ayırabilecegim bütçe 7000 tl civarı
Pişam olurmuyum yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/jeep_willys_4x4-49WQQaXQQ21274454WQQpXQQdisplayitem
bende var bitane motoru sıfır bende senin gibi meraktan aldım ama belki satabilirim modifiye yapıcam ama bi türlü kısmet olmadı çünkü bütün param motoruna gitti
bende var bitane motoru sıfır bende senin gibi meraktan aldım ama belki satabilirim modifiye yapıcam ama bi türlü kısmet olmadı çünkü bütün param motoruna gitti
willys dünyanın her yerinde değerli.ve parçasını da heryerde rahatlıkla bulabilirsiniz,parça fiyatları da yerinden alırsanızsanız oldukça uygun.ben size ulus otomotivi tavsiye ediyorum.hem taksim hemde maslakta satış yerleri var.taksimde ali abi var telefonu 0212 238 03 50
her türlü yardımı görebilirsiniz.
willys dünyanın her yerinde değerli.ve parçasını da heryerde rahatlıkla bulabilirsiniz,parça fiyatları da yerinden alırsanızsanız oldukça uygun.ben size ulus otomotivi tavsiye ediyorum.hem taksim hemde maslakta satış yerleri var.taksimde ali abi var telefonu 0212 238 03 50
her türlü yardımı görebilirsiniz.
bencede hayırlı bir iş yapmış, sahibini bu araçtan kurtarmış olursunuz.bence hayır işlenecek çok daha güzel yerler varken hakkını burada kullanma derim.bu araca 5,6 bin daha masraf yaparsınız emin olun buna.böyle araçlara antipaniz varsa ona karışmam tabii.
yanlış bilmiyosam zaten bu araç coktan s atıldı ve şu anda toplanıyo pikapların yedek parcası zaten her yerde olduğu gibi ülkemizde de pahalı sayılabilecel seviyede ama neye göre kime göre tarafıda var şu anda bircok toplanan wili var cünki güzel toplanırsa binmesi cok zevkli 4 silindir olmasıda belli cevreler tarafından tercih ediliyor bahsettiğiniz bütcelerle tuzla modeli dediğimiz araçlardan rahatlıkla bulup binebilirsiniz
UNAL bey merhaba gördüğüm kadarıyla tuzla lar hakında bilgi syibisiniz bende 59 tuzla var
rahmetli dedemden yadikar dedem bu araca bmc dızel motor atırdı ve 4 ileri gayzer şanzuman atırdı
ben hic orjinal haliyle binmedim bu aracların orjinal motorlu hali yani 4 silindirli benzinli motor la ne kadar yakar ve lpg ile uyumu he bide lpg ile ne kadar yakar
bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim