Boyner Fotoğraf Yarışması: “Bir Kutlamadır Fotoğraf”

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,666

Can

Wadaaa!
Mesajlar
55
Tepkime Puanı
1
Yer
istanbul
Web
www.canuyanik.com
Boyner Mağazaları'ndan “Bir Kutlamadır Fotograf” Konulu Fotograf Yarışması

Boyner Mağazaları 25. yaşını düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenleyerek kutlamaya devam ediyor.

Boyner Mağazaları, son zamanların en keyif verici uğraşlarından biri olan fotoğrafçılık sanatıyla ilgilenenlere yönelik “Bir Kutlamadır Fotoğraf” isimli fotoğraf yarışması düzenliyor.

Boyner Mağazaları’nın Fotoğraf Dergisi ile birlikte düzenlediği yarışmada, coşku ve sevinçle yaşanan her türlü “kutlamanın” keyifli ve neşeli anları fotoğraf karelerine taşınacak.

Hayatımızın en önemli anlarını ölümsüzleştirerek sihirli bir dünyanın kapılarını açan, yüreklerdeki coşkuyu gözden duygulara aktaran fotoğrafçılık sanatıyla ilgilenen amatör ya da profesyonel herkes; kutlama temasını yansıtan renkli veya siyah beyaz, en fazla dört çalışma ile yarışmaya katılabilirler.

Başvuruların 2 Ekim 2006 tarihinde son bulacağı yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.boyner.com.tr ve www.fotografdergisi.com adreslerinden ulaşılabilir.

Türkiye’de ve dünyada bilinen ünlü sanatçılar, akademisyen, yayıncı ve fotoğrafa gönül vermiş olan işadamlarından oluşan seçici kurul tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından sonuçlar, 16 Ekim 2006 da açıklanacak.

Dereceye girenlerin değerli ödüllere sahip olacağı yarışmanın aynen bir “kutlama” havasında, coşku ve sevinç içinde geçmesi bekleniyor.

Son Katılım Tarihi : 2 Ekim 2006

Sonuç Bildirim Tarihi : 16 Ekim 2006

Ödüller :

Birincilik Ödülü 4000 YTL.

İkincilik Ödülü 3000 YTL.

Üçüncülük Ödülü 2000 YTL.

Seçici Kurul :

Ömer Serkan Bakır - Photo Digital Dergisi Genel Yayın Yönetmeni

Cem Boyner - Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Nadir Ede - Fotopraf Dergisi Yayın Yönetmeni

Prof. Sabit Kalfagil - Marmara Üniversitesi G.S.F. Fotoğraf Bölümü

İzzet Keribar - Fotoğraf Sanatçısı

Halim Kulaksız - Fotoğraf Sanatçısı

İbrahim Zaman - Fotoğraf Sanatçısı

Başvuru Adresi :

Fotoğraf Dergisi
Şehit Muhtar Cad No:26 K:2 Taksim / İSTANBUL


http://www.boyner.com.tr/haber_foto.html
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Mesajlar
1,525,795
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst