Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 568,641
Merhaba, botun 5 yıl kullanımdan sonraki durumunu göstermek için birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Etiketler
Üstat asolonun mu tabanı rahat. Haix in mi ?

-BOT-
Arkadaşlar trekking ve dağ kullanımı için bot arayışındayım. Ağır hava şartlarında şehirde de kullanırım. İyi bir bot edinmek istiyorum. Bütçe max 750 TL Farklı iyi marka bot önerileriniz varsa onlara da açığım. Yazdığım botları kullananlar deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum. Özellikle Vasque ve Lomer markaları hakkında... Teşekkürler.
1- Vasque St. Elias Goretex - 700 TL Vasque VASQUE 7160 ST. ELIAS GTX BOT
2- Dolomiti Tofana GTX – 674 TL Dolomite Tofana Gore Tex Trekking Botu K2 Outdoor, Doğa Sporları Malzemeleri, Go Pro ve Aksesuarları, Dağcılık, Tırmanış, Kamp, Trekking, Arama Kurtarma
3- Asolo Trekker GTX – 630 TL Asolo Trekker GV GTX Trekking Botu K2 Outdoor, Doğa Sporları Malzemeleri, Go Pro ve Aksesuarları, Dağcılık, Tırmanış, Kamp, Trekking, Arama Kurtarma
4- Lowa Ranger II GTX – 599 TL Lowa RANGER II GTX Bot
5- Lomer Pelmo GTX – 400 TL LOMER Pelmo Kahverengi Erkek Bot | avfoni.com
6- Boreal Atlas - 399 TL BOREAL ATLAS BOT
6- YDS Brisa GTX – 349 TL YDS 22-BRISA (DERİ) GTX UK3

Merhaba arkadaşlar bot araştırması yaparken kafam çok karıştı ve ne alıcağıma karar veremedim bu yüzden sizin görüşünüzü alayım dedim. kırklarelinde öğrenciyim yürüyüşlerde giyebileceğim sıcak tutucak ve kesinlikle su geçirmeyecek ayağımı terletmeyecek rahat bi bot arayışındayım bütçem sınırlı 400 450 ye çok zorlarsam 500 e çıkabilirim. amazon dan veya sportdirect gibi yurt dışı sitelerden daha uygun fiyatlı ürünlerde önerebilirsiniz türkiyeye gelsin yeter. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Kıyı balıkçılığı nda, kayalıklardan spin olta ile avcılık yaparken yosunlu kayalarda da ayağımın kaymasını minimuma indirebilecegim ayakkabı - bot önerilerinize ihtiyaç duymaktayım

Saygılarımla,

Arkadaşlar merhaba, Bestard Spider kullanan varsa tecrübesini paylaşabilir mi? Trekking için uygunmudur ağır mı gelir ve taban sertliği hakkında bilgi verirse sevinirim teşekkürler...

Askeri bir çok bölgede kullandığım LOWA botlarını tavsiye ederim "sat,sas,mak ve ÖZEL KUVVETLER"personellerinin güvenerek giydiği, gore tex açısından asla sizi üzmeyecek ve uzun ömürlü en güzel arazi botudur.
Haix diye bir marka vardır bilen bilir, paraşüt için kullanmıyorsanız " incik desteği sağlar,5 nokta taklasında hayati önem taşır" tavsiye etmem.LOWA nın 2 katına yakın pahalıdır ve çok da bir farkı yoktur.

Askeri bir çok bölgede kullandığım LOWA botlarını tavsiye ederim "sat,sas,mak ve ÖZEL KUVVETLER"personellerinin güvenerek giydiği, gore tex açısından asla sizi üzmeyecek ve uzun ömürlü en güzel arazi botudur.
Haix diye bir marka vardır bilen bilir, paraşüt için kullanmıyorsanız " incik desteği sağlar,5 nokta taklasında hayati önem taşır" tavsiye etmem.LOWA nın 2 katına yakın pahalıdır ve çok da bir farkı yoktur.

SON KONULAR - FORUM