Bolu Yedigöller

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umitkndmr1995 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,015

umitkndmr1995

Yeni Üye
arkadaşlar bolu yedigöllerde eylülün 5-6 gibi 3-4 günlük bir kamp yapmayı planlıyorum ancak tek sorunum vasıtam yok pazar gunu yedigöllere gidecem acaba yol üzerinde otostop çekebilirmiyim ve geri dönerken orda çalışanlarla dönme imkanımjız varmıdır cevaplarsanız çok sevinirim

Etiketler
mutlaka gidilmesi gereken bir yer ben taa malatya'dan kalktım gittim araç kiraladım oraya araç olmasa gidilmesi zor geçen sene eylülün 10 u falan gittim yol çalışması ve düzenleme vardı otostop mantıklı ama kesin çözüm olmayabilir sonuçta dağ yolu kimse ye güven olmaz derler almazlar veya sen binersin Allah vermesin sıkıntı olur fakat belediye ile irtibata geçersen hani harfiyat kamyonuyla falan gitme durumu olabilir iyi eğlenceler çok mantıklı bir kara olmuş iyi kamplar...

bölgeden yeni döndüm..özel araç olmadan çıkmanız .çok zor..

Merhaba,

ben de kocaeli yönünden gitmek istiyorum,arabam cok yüksek değil,
yol durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
teşekkürler.
Bu mevsımde bınek araclarla gıdılır ben bınek aracla yaz mevsimi hariç gittim ve geldim. Fakat yol asfalt değil. Oldukça bozuk bir yol, bozuk olduğu içinde epey uzun sürüyor.

Merhaba,

ben de kocaeli yönünden gitmek istiyorum,arabam cok yüksek değil,
yol durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
teşekkürler.
yol oldukça bozuk ancak binek araçlar gidebiliyor..Fakat dikkatli seyir yapmanızı, fazla hızlanmamanızı tavsiye ederim.