KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sevgili dostlar ; yakın tarihlerde Abant'ta kamp yapan arkadaşlar varsa durumu ile ilgili bilgi verebilir mi? Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
Biz çarşamba günü kamp icin gitmiştik kamp yerini tadilata almışlar. Kamp yaptirmiyorlardi. Yapanlarla konuştuk elektrik su yok dediler. Su ve tuvalet için kamp yerinin dışına çıktıklarını çıktıklarını söylediler. Ben yedigollere gitmenizi tavsiye ederim gerçekten çok guzel bir yer fakat yiyecek açısından tedarikli gitmek lazım orada imkan yok. Mangal falan yasak.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz çarşamba günü kamp icin gitmiştik kamp yerini tadilata almışlar. Kamp yaptirmiyorlardi. Yapanlarla konuştuk elektrik su yok dediler. Su ve tuvalet için kamp yerinin dışına çıktıklarını çıktıklarını söylediler. Ben yedigollere gitmenizi tavsiye ederim gerçekten çok guzel bir yer fakat yiyecek açısından tedarikli gitmek lazım orada imkan yok. Mangal falan yasak.
Merhabalar, ilginize ve verdiğiniz bilgilere minnettarım.yedigöllerde daha önce birkaç kez kamp yaptık ama bı sefer oğluma Abant diye söz verdim.sizin söylediklerinizi anlattım ama kendisini kandırdığımı düşünüyor .kamp yaptırmıyorlar demişsiniz lakin buna rağmen yapanlar var sanırım öyle değilmi?
Kusura bakmayın su an bulunduğum yerde internet cok kısıtlı kullanabiliyorum o yuzden cevabim geç kalıyor. Evet yaptırmıyorlardı ama kalmaya devam edenler vardi. Biz tercih etmedik.
selamun aleykum abiben 15 16 agustta kamp yaptım.cok iyi gecti.fakat gece 8 9 dereceydi.soğuktu bayaa.ben kamp alanı falan bilmiyorum.biraz golden uzak sakin sessiz biyere kamp attım.sizde oyle yapın bence karısan eden yok.