BOLOFF ile Buluşma ve Boludan dagyolundan ABANTA parkur.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,241

mdr

Zirve
Yer
Yalova
Hafta arasında Boludan arkadaşım ÇAGRI ile konuşup karar verdik.Hem tanışma hemde imkanlar dahilinde bir etkinlik yapacaktık..

Sagolsun Çagrı cumartesi Bolof ekibinden bir arkadaşa Yasin arkadaşa yeni araç alınmış (98 discovery yeşil renk) hem onu hazırlamak hemde eksiklerini tamamlamak için İstanbula gitmesine dönüşlerinin zamanı belli olmamasına ragmen pazar günü ögleye dogru buluşmak için anlaştık.

Etiketler
Ynt: BOLOFF ile Buluşma ve Boludan dagyolundan ABANTA parkur.

Benim LJ70 ;
silverstone extrem lastikle uzun yolda "beni bu lastikle yorma baba" dercesine mırın kırın ederek kimi zaman 90-110 km aralıgında kimi zamanda yokuşlarda 50-60 km kadar düşerek de olsa götürdü.Bu haftadan sonra karar verdim..lsatik hemen sökülüp güzelce bakımı yapılıp kışa kadar-yagmurlara kadar çıkartılmayacak..stop...

Bolu batı gişelerinden çıkıp sanayiye dogru yola alıyoruz..Yeri bulamama endişesine karşılık Çagrı ekipten Turuncu Discovery 1 ile PAŞA arkadaşımız bizi karşıladı..

Pırıl pırıl bir pazar günü hepsinin içinde offroad aşkı fışkıran bir topluluk..BOLOFF tan arkadaşlarla tanışıyoruz.Çok güzel bir ekip..Boluda bu kadar bir geniş off road ekibi beni mutlu etti.

Karşılaşmamız....

[attachment=1]

Bu arada yeni bir araç-canavar yollara çıkmak üzere idi.Hüseyin ustam-sakallı iyi iş çıkarmış.Ufak bir LPG sorunu dolayısı ile bu gezimize katılamadı ama...ilerki tarihlerde bir etkinlikte beraber toz attırırız inşallah..

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC_2246.JPG

DSC_2242.JPG

DSC_2243.JPG

Sanayide 10-11 araç etkinlige katılmak için hazırlandı.
Hedef gıda erzak alımı ve sıvı içecek alımı ile birlikte "hafif " bir parkurdan geçerek abanta yukardan inmekti.

Her marka araç vardı.Turuncu disco,toyota,vitara,samurai,,feroza,wrangler jeep,kare kasa cheroke....

Tümer' Alıntı:
Devamı İsmail Bey ? ;)

Tümer bey devamı geliyor..Sagolsun Çagrı co pilot koltugunda bütün fotografları en ince ayrıntısına kadar çekti.400 foto bu...... :D :D :D :D Onları hazırlıyorum..

Bu arada senin aractan da bahsettik.Gören arkadaşlar " muhteşem " olmuş dediler.İlk etkinlikte senin canavarı canlı görmek dilegiyle...

..

bu arada benim s.comda görüp topik açtıgım "ilginç off road araçları" meşhur araç yolumuz üzerinde güzel bir çiftlik evi önünde karşımıza çıktı..Çagrı ile "dünya ne kadar küçükmüş ya" dedik. ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_2249.JPG

DSC_2250.JPG

DSC_2251.JPG

DSC_2256.JPG

DSC_2258.JPG

İsmail Abi öncelikle ben ve ekipteki tüm arkadaşlar sizin gibi biriyle tanıştığımız için çok memlun olduk.
Senin Co pilotun olarak gezmekte çok eğlenceliydi; Neden mi?

1. Güzel sohbet ve hoş muhabbetin için.
2. Hiç bir yerde kalmayıp beni vinçleme yaptırmadığın için ;D

Benim için güzel ve eğlenceli bir gündü. Bundan sonra daha uzun zaman geçiririz umarım.

Çagrı inan sende fotografçılık için yetenek fazlası ile var...az bir yardımla...müthiş olursun...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_2261.JPG

DSC_2262.JPG

DSC_2265.JPG

DSC_2267.JPG

DSC_2268.JPG

İsmail abi geziye güzel devam etmişsiniz zorlu parkurlar varmıydı resimleri bekliyoruz..

Bu keyifli geziyi takip için bir çentik atalım bakalım ;)

İsmail ağbi Boloff güzel bir de çıkarmışsın bu arada maşallah.... fotoğrafların devamını diğer arkadaşlardan bekliyoruz ;)

ict3055' Alıntı:
İsmail Abi öncelikle ben ve ekipteki tüm arkadaşlar sizin gibi biriyle tanıştığımız için çok memlun olduk.
Senin Co pilotun olarak gezmekte çok eğlenceliydi; Neden mi?

1. Güzel sohbet ve hoş muhabbetin için.
2. Hiç bir yerde kalmayıp beni vinçleme yaptırmadığın için ;D

Benim için güzel ve eğlenceli bir gündü. Bundan sonra daha uzun zaman geçiririz umarım.

Çagrıcıgım,
sanal alemde yazışmak apayrı bir durum.Oysa insanlar mümkün oldugu kadar o güzel dostlukları arkadaşlıkları yüz yüze konuşarak, buluşarak yaptıklarında bence daha degerli oluyor..
Hele bir bakış,bir ifade,bir jest herşeyi anlatır ya..onun için şu silah icat oldu mertlik bozludu sözüne tamamıyla inanan biriyim.Telefon..internet..v.s nbir yere kadar..

Sizler igibi doganın en bonkör davranarak her şeyi ile muhteşem bir cografyadaki arkadaşlarla o "hafif" denilen parkurda geçmek varya..bazı illerimizde,bazı cografyamızda" son nokta" demektir. ;D ;D ;D

Ben arkadaşlarım Ersan ve Demir adına esas başta senin samimi ve içten misafirperverligin olmak üzere...hele de PAŞA kardeşimin ekip başı olarak gösterdiginiz bütün herşeyi unutmayacagım..Bir telefon kadar da yakınım.ikinci kapım bolu bundan sonra..

dundaralp' Alıntı:
İsmail abi geziye güzel devam etmişsiniz zorlu parkurlar varmıydı resimleri bekliyoruz..

güzel gezi oldu Dündarım..parkur aslında yagmur yakın zamanda yagsa hemde kıralından agır olurmuş..yinede bayagı sertti..
fotolar geliyor..gelmeye çalışıyor dogrusu.. :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR