ilkakdeniz
Zirve
Ynt: Bmw SMG Şanzıman Teknolojisi (Sequential Manual Gearbox)
haklısın ilgine tesekkür ederim ancak ben ilk başta da değim gibi internetten yaptığım araştırma demiştim. e39 kasayı hep çok beğenirim hatta BMW'nin en güzel kasası olduğunu düşünürüm. ancak teknik bilgim yok benim bilgilerim kulaktan dolma teyit maksatlı olarak sordum yardımlarınız için sağolun...
ayrıca 2000 sonrası modellerin 2200 cc 170 bg olduğunu söylüyor sahip olanlar doğru mudur?
nazifayvazoglu' Alıntı:Ganımca size yalnış bilgi vermişler diyebilirim.E46 kasa Bmw kullanıcısıyım.Vites tiptronic.Aracım 249000 km de. 1000 km sonrada tükenecek gibi görünmüyo.Bu arıza yapmaz demek değil tabi.220000 de şanjumanı en ufak zorlamalarda arıza verip korumaya almasından dolayı indirttirdim.1 inci vites balatası yanmış yada sıyırma yapmış.Başka hiç bir arızası yoktu.O gün bu gün 30000km oldu sorun yok.Ama yağ değişmiyor demişsiniz.80000km de yağı değişmek durumunda.Şayet değiştirmezseniz o zaman sanırım 250000 i zor görür derim ben.
haklısın ilgine tesekkür ederim ancak ben ilk başta da değim gibi internetten yaptığım araştırma demiştim. e39 kasayı hep çok beğenirim hatta BMW'nin en güzel kasası olduğunu düşünürüm. ancak teknik bilgim yok benim bilgilerim kulaktan dolma teyit maksatlı olarak sordum yardımlarınız için sağolun...
ayrıca 2000 sonrası modellerin 2200 cc 170 bg olduğunu söylüyor sahip olanlar doğru mudur?