BMW R80 almayı düşünüyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seckeen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,489
Evet öyleymiş aldım bir tane keyfine diyecek yok parça da çok aşırı sorun değilmiş bulunuyor çok anlamıyorsanız tek problem dürüst usta bulabilmekte ona da motor çok basit yapıda olduğu için gerek duymadım yabancı forumları okuya okuya vidoları izleye izleye bir çok şeyi çözdüm subap ayarı, karbüratör senkronlanması, üst kapak conta değişimi gibi şeyleri kendim hallettim(tork anahtarı edinmek gerek) problemsiz scrambler projesi var aklımda önümüzdeki kış ona yoğunlaşırım. Teşekkürler yorumunuz için

Etiketler
Evet öyleymiş aldım bir tane keyfine diyecek yok parça da çok aşırı sorun değilmiş bulunuyor çok anlamıyorsanız tek problem dürüst usta bulabilmekte ona da motor çok basit yapıda olduğu için gerek duymadım yabancı forumları okuya okuya videoları izleye izleye bir çok şeyi çözdüm subap ayarı, karbüratör senkronlanması, üst kapak conta değişimi gibi şeyleri kendim hallettim(tork anahtarı edinmek gerek) problemsiz şu an. Scrambler projesi var aklımda önümüzdeki kış ona yoğunlaşmayı düşünüyorum. Teşekkürler yorumunuz için...