Merhaba, size iki şey danışmak istiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- F650GS'e çakmak çıkışı takmak istiyorum, mümkün mü, fonksiyonel olur mu?
- Araçta çift egzos var, motordan ilk önce soldaki çıkıyor, daha sonra sağdakine de bağlanıyor ve ikisinden de çıkış oluyor. Ancak artçı oturduğunda sol ayak bileği yanıyor. Kotu bile deliyor, o derece ısınıyor. Yolculuklar da haliyle çok konforsuz oluyor. Bunun için birşey önerir misiniz?
uzun yol yapıyorsanız çakmak çıkışı baya bi işinizi gorur..en azından bizim hemen hemen tum arkadaşlarda var ve niye taktım bu aleti diyeni gormedim..
bildigim kadarı ile 2008 model ve uzerlerinde standart donanım olarak sunuluyor..
artcı konusunda bi onerim yok..artcınız dikkatli olsun diyebilirim sadece..
keyifli suruşler
Merhaba, size iki şey danışmak istiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- F650GS'e çakmak çıkışı takmak istiyorum, mümkün mü, fonksiyonel olur mu?
- Araçta çift egzos var, motordan ilk önce soldaki çıkıyor, daha sonra sağdakine de bağlanıyor ve ikisinden de çıkış oluyor. Ancak artçı oturduğunda sol ayak bileği yanıyor. Kotu bile deliyor, o derece ısınıyor. Yolculuklar da haliyle çok konforsuz oluyor. Bunun için birşey önerir misiniz?
Üzerinde orijinal olarak takılmış olabilir. Bir bakın. Yoksa ve eğer elektriğe ihtiyaç duyarsanız taktırabilirsiniz.
Ben böyle bir sorunu ilk defa duyuyorum. Bir yerde kaçak delik filan olmasın?
F650 GS'i Borusan'da ilk test ettiğimde motor bloğu pantolonumun paçasını yakmıştı. Rengi değişmişti.Ama suç bendeydi. Kanvas pantolon ile test mi olur? Evet bir sıcaklık verir fakat artçınızın giyimi de uygun olmalı bence. Yakacak kadar bir sıcaklık ancak yazın ve vücudun o kısmı sıcaksa olur. Zaten orada ısıyı yalıtıcı malzeme mevcut. Özellikle dün baktım.