Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,921
Ynt: Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe

Üstadım bilgilendirmeden dolayı teşekkürler. İGO Programını kullanan PND kullanıyorum( aynı zamanda satışını yapıyorum, yanlış anlamayın lütfen satış vs için girip üye olmadım Ptt ile ilgili bir bilgi ararken tevafuken site Google'da üst sıralarda çıkınca girip inceledim ve hoşuma gitti üye oldum,uzattım kusura bakmayın). Bu cihazlar sizin de dediğiniz gibi WinCE işletim sistemini kullanır ve yerleşim yeri navigasyonunda son derece kullanışlıdır. Adı gecen programa gelince, İGO( ve İGO AMİGO Macaristan firması olan NavNGO firmasının çıkarmış olduğu bir programdır ve Türkiye'de Şehir, köy, köşe, bucak nereye isterseniz şaşılacak derecede navigasyon yapan bir programdır. Zannedersem Türkiye ve Dünyada bu konudaki en iyi navigasyon programıdır. Kullanımı son derece kolay, WinCE tabanlı olduğu için istediğiniz dili, haritayı, seslendirmeyi, skin'i yükleyebileceğiniz bir programdır.

Etiketler

Selamlar
aramıza hoş geldiniz ve açık sözlülüğünüz için ayrıca çok teşekkürler. iyi günler dilerim, reha

Not: ayrıca "satış ilanları" kısmını size hatırlatmak isterim.. Özellikle gezenbilir üyelerimize bir özel indirim yaparsanız ne güzel olur diye düşünüyorum..

Cevap
1- Eğer Cihazı kapattığınız yer ile açtığınız yer arasında 1-2 km'den fazla bir mesafe varsa cihaz GPS bulmada zorlanır, neredeyse tüm cihazlarda bu böyledir, bir de geç GPS bulmaya Sirf GPS modülü'nün eski versiyon olması ve cihazın işlemcisinin düşüklüğü sebep olur.(Sirf IV ve 400 Mhz ve üstü sizi sıkıntıdan kurtarır.)
2- Siteye yeni üye olduğum için bunu bilemeyeceğim ama İGO'da tesbit etmiş olduğunuz hedef önemlidir ve buna ara sapmalar ekleyebilirsiniz, program sizi tercihinize göre,en hızlı(ana yolları tercih ederek navigasyon yapar, Kısa, Ekonomik gibi seçimlerle hedefe ulaştırır.

Selamlar, İlginize teşekkürler. Tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Foruma üye olan tüm arkadaşlara merhabalar ve hoş bulduk diyorum.

SON KONULAR - FORUM