Bisikletçiler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,706
Ynt: Bisikletçiler Buraya

Arkadaşlar, parkur istiyorsanız çok zevkli geçecek parkurlar ayarlayabiliriz, ümraniye carrefour önünden ormanlık alandan çavuşbaşı; ordan kavacık, tünelden geçip beykoz dönüşte arka yollardan yine çavuşbaşından döneriz.

Bence fena olmaz. Gününü ve buluşma yerini kendiniz teklif edin, gezinlerin mekanı MADO ÇAMLICA da da buluşup ordan başlayabiliriz. Nede olsa kendi yerimiz.

Arkadaşlar sizlere bir duyuru .
Bu Pazar günü Beldrag Ormanı Valide Bendi'nde SDS Spor Klübü'nün düzenlediği bir dağ bisikleti yarışı var. Lisanlı veya lisanssız herkes katılabiliyor. İzlemek ise en eğlencelisi . Ben de orada olacağım, ancak maalesef ki bisikletsiz olarak orada olacağım, izleyici olarak.
Detaylar aşağıda, umarım sizleri de orada görebiliriz .

Ben biraz ortamdan bahsediyim .
Orada 15-60 yaş arası 100'den fazla insan oluyor her seferinde. Kimisi yarışıyor, kimisi izliyor . Gerçekten her zaman bulunamayacak sıcak bir ortam oluyor. Daha önceleri mangal yapılıp "orada bulunan herkese" ikram edilirdi. Bu yarış ise Öztiryakiler yemek sponsoru oldu (önceki yarış söz vermişlerdi ). Herkesin elinde fotoğraf makineleri, video kameralar... Hayatında ilk kez yarışanlar da oluyor, Türkiye Şampiyonu Muammer Yıldız da orada oluyor . Üstelik orman havası da cabası... Herkesi bekleriz...

Geçen kış karda bu yarış yapılmıştı . Ayağımı bileğin üzerine kadar buzlu suya sokmuştum düşmemek için... Tekrar pedal çevirmeye başladıktan 15 sn sonra ayağım normal ısısına çıkmıştı . O nedenle sorun yok .

7 sene olmuş dur şu başlığı bi gıdıklayalım kimler var kimler yok