C cihan07 Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 18 May 2009 #1 Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir? konu hakında bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum
sinan-izmir Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 0 20 May 2009 #2 Ynt: Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?lütfen yardım edin Yarış birincisinin zamanının üstüne %15 eklenerek hesaplanan zamandır.Yarış sırasında bu dilimin dışında kalanlar abandone olur.
Ynt: Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?lütfen yardım edin Yarış birincisinin zamanının üstüne %15 eklenerek hesaplanan zamandır.Yarış sırasında bu dilimin dışında kalanlar abandone olur.
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 20 May 2009 #3 Ynt: Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?lütfen yardım edin sinan-izmir' Alıntı: Yarış birincisinin zamanının üstüne %15 eklenerek hesaplanan zamandır.Yarış sırasında bu dilimin dışında kalanlar abandone olur. Genişletmek için tıkla ... yani harcırah alamaz bu uygulama bildiğim kadarıyla sadece yol yarışlarında geçerli
Ynt: Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?lütfen yardım edin sinan-izmir' Alıntı: Yarış birincisinin zamanının üstüne %15 eklenerek hesaplanan zamandır.Yarış sırasında bu dilimin dışında kalanlar abandone olur. Genişletmek için tıkla ... yani harcırah alamaz bu uygulama bildiğim kadarıyla sadece yol yarışlarında geçerli
sinan-izmir Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 0 25 May 2009 #4 Ynt: Bisiklet Turunda %15 Zaman Dilimi Nedir?lütfen yardım edin MTB yarışlarında da var.