Bisiklet Rotaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aydogan07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,371

Etiketler
bisiklet
Ynt: Bisiklet Rotaları

SIZE EK OLARAK

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151468383378790.1073741840.558188789&type=1

soyle bir bilgi de sunuyorum....

Blog sayfasında yayınlanan Ant-008. Feslikan Yaylası Bisiklet Turundan bir kaç fotoğraf

IMG_5570 (1024x683).jpg

IMG_5584 Birleştirme1 (1024x369).jpg

IMG_5583 (1024x640).jpg

IMG_5591 Birleştirme (1024x331).jpg

BU ARADA ELINE SAGLIK TAM BENIM YAPMAYI DUSUNDUGUM SEKILDE OLMUS....MERAK EDENLERIN ISINE YARAYACAGINA 100 DE 100 EMINIM....
KITAP VE CD LERINI DE IHMAL ETME....;)

MOUNTAINBIKER' Alıntı:
BU ARADA ELINE SAGLIK TAM BENIM YAPMAYI DUSUNDUGUM SEKILDE OLMUS....MERAK EDENLERIN ISINE YARAYACAGINA 100 DE 100 EMINIM....
KITAP VE CD LERINI DE IHMAL ETME....;)

Zamanla rotalara ait kitap ve Cd lerde çıkacak. Ancak o konuda farklı proje ve düşüncelerimiz olacak. Biz bu işi herhangi bir maddi çıkar yada amaç için yapmıyoruz. Keyifle ve zevkle spor amaçlı yapıyoruz ve yaptığımız parkurları da gerek Antalya'da yaşayıp bilmeyenler gerekse Antalya dışından gelecekler yapabilsin diye paylaşıyoruz. Dolayısıyla kitap ve cd olayından da maddi çıkar gözetmeksizin, herkesin ücretsiz yada farklı bir şekilde sahip olabileceği bir yol düşünüyoruz. Bu konuda önerisi yada fikri olan arkadaşlar varsa ve bizimle paylaşırlarsa çok mutlu oluruz...

evet sonunda ANTALYA da bu isi hakkiyla yapan birisi cikti....pedalina koluna yuregine saglik...ama bi turlu tanisamadik ayri mevzu...ben tek basima gittigim yerlere bi partner arayip durdum, uzun suredir sonra da vazgectim...iskender de artik yan cizmeye baslayinca... hafta sonlari maalesef calisma durumu ...bos gunumde de uzun suredir, bi takim ozel extralar....sanki bir sey beni bu isi biraktirmak icin zorluyor...
tum keyfim kacti.belki kismet olurda yollarda karsilasiriz...tekerin duz bassin yere,yolun acik ola...

Est. hocam pek çok kişi var hakkıyla yapan ki sizlerinde yaptığınız turların yanında çok çok az kalır bizimkiler. Biz henüz Tahtalıya çıkamadık, yamaçlarında geziyoruz :smiley: Bildiğim kadarıyla sizler çıkmışsınız...

En kısa zamanda görüşmek umuduyla diyelim o zaman. Asla umudunuzu ve isteğinizi yitirmeyin. En güzel ve en keyf aldığım anlar bisiklete yalnız bindiğim anlardır.

Hafta içi fırsat buldukça akşamları 17:30-18:00 gibi kısa kısa (2-3 saatlik) antrenman ve keşif turlarına çıkıyorum. bu saatlerde müsait oluyormusunuz?

PERSEMBE GUNLERI bi bos gunum var...sabahlari bosum 12 ye kadar...migros 5m e gelirsen de burger king in oldugu bolumde calisiyorum, tepsileri alan arkadasa sorsan bisikletci deli kim diye,beni gosteririler.. oglenden sonralari da orada oluyorum.bi seyler yapmayi bende isterim...sds den ogun u de taniyormusun?

beyler beyler,

bu adam cok geziyor, cok daha iyi bilmeye de basladi....haberiniz olsun....:smiley: soylemedi demeyin....yine pazar ve bu adam yine gorevde...:smiley:

Yine çok güzel bir hava ile açtık gözlerimizi bu güne. Bugün ki rotamızı uzun süre önce planlamıştık ancak yapmak bu güne kısmetmiş. Sabah 08:00 de tur arkadaşlarımızla buluşarak Döşemealtına doğru yola koyuluyoruz. Kepez rampasını çıktıktan sonra sola Döşemealtı'na doğru dönüyoruz ve Kırkgözler bölgesine basıyoruz pedallara. Ne aksiliktir ki rüzgar karşımızda esiyor ve diziliyoruz sıraya. Birbirimizin rüzgarından faydalanarak ve sürekli önceki kişiyi kısa aralıklarla değiştirerek yüksek tempo ile Kırkgözlere varıyoruz. Sıcak havanın ve yüksek temponun etkisiyle hemen kendini suya atmak isteyen arkadaşlar oluyor, ancak ayaklarımızı suya sokmamızla bu isteğimizden vazgeçmemiz bir oluyor. Su öyle soğuk ki değil suda eğlenmek içinde durmak dahi mümkün değil. Biraz dinlendikten sonra yine karşıdan esen rüzgara rağmen mükemmel grub uyumu ile Çubuk Beli'ni çıkıyoruz. Çubuk Belini çıkar çıkmaz Dağbeli hemen sağda kalıyor. Biz yolumuzu sola çevirerek önce Ariassos Antik kentini geziyoruz. Ayakta kalmayı başarabilmiş muhteşem bir yapı hala ayakta durabiliyor. Her yolu düşenin kesinlikle gezmesi gereken tarihi mekanlardan bir tanesi. Sonra Akkoç Köyüne doğru yöneliyoruz. Çok küçük bir köy olarana Akkoç Köyünden sonra Bayatabdemleri'ne doğru basıyoruz pedallara. Bayatbademleri'nin Korkuteli yolu ile birleştiği noktada bulunan Restoran/piknik alanında geç kalmış öğle yemeğimizi yedikten sonra hem yoğun trafiğin olduğu yoldan kaçmak hemde daha fazla doğada olmak adına eski Korkuteli yoluna giriyoruz. Termessos'un hemen alt tarafında kalan ve muhteşem doğası olan bir yol. Termessos girişte bu yolu da bitirerek rotamızı tamamlıyoruz.Aslında bundan sonrasında da Güver Kanyonu ormanı içerisinden Aşağı Karaman Köyüne inmeyi planlamıştık ama hem rotanın uzun ve rampasının bol olması hemde saatin geç olması sebebiyle Kepez Rampasından iniyoruz Antalya'ya....

2 (800x471) (800x471).jpg

20130526_094952 Birleştirme (800x424) (800x424).jpg

20130526_095914 (800x600) (800x600).jpg

20130526_112941 (800x600) (800x600).jpg

20130526_113123 (800x600) (800x600).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

SON KONULAR

Geri