Bisiklet İzmir Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freebird Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,780

freebird

Kamp I
Yer
İZMİR
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla ,münferit girişimler dışında İzmir'de herhangi bir aktivite vs yok ,aslında bu başlık altında gruplar oluşturulmamış ve dağınık, yoksa ben mi göremedim?
İzmir için kullanıcıların aktivite düzenleme,grup oluşturma durumları olabilir mi? Ya da konu hakkında başka bir fikri yaklaşımı olan?

Etiketler
bisiklet
Ynt: Bisiklet İzmir Grubu

Hayır bir çok bisiklet grubu var ve her hafta turları oluyor. Aklıma gelen gruplar bunlar;
Perşembe Akşamı Bisikletçileri,
Çarşamba Akşamı Bisikletçileri,
Cuma Akşamı Bisikletçileri,
İzmir Bisiklet Derneği,
Ege Pedal Bisiklet Derneği,
Buca Pedal Bisiklet Derneği

merhaba ben hemen hemen 2 yıldır yukarıda sayılan tüm bisikklet grupları ile pedalladım.. bisiklet yaşamımın bir parçası.. daha doğrusu yaşam ve mutluluk kaynağım diyebilirim.. karavancılık ile başlayan ilgim bisiklet ile devam ederken zaman zaman bende gezen bilir de bisiklet konusunda aktif ve güncel yazıların yada paylaşımların olmadığını farkettim.. bisklet ile ilgili etkinliklerin takibinin en hızlı yolu ,yukarıda adı geçen grupların hemen hemen hepsine face book sayfası üzerinden gruba katıl butonuna tıklayarak eklenmek ve akabinde grubun bildirimler al kısmına tıklamak. daha sonrası etkinlikler kısmına sürekli haber gelmekte .. ayrıca yukarıda adı geçmeyen başka face de takip edilecek diğer bisikle gruplarıda şunlar: karşı bisiklet
yavaş pedal
cat bisiklet derneği
izmir bisiklet derneği
Gaziemir aktif pedal

Merhaba,
İnsanlar sosyal medya ve gruplar aracılığıyla ortak zevklerinde buluşuyorlar fakat bu biraz dağınık olunca takip etmek ve etkinliğe dahil olabilmek güçleşebiliyor.
Benim facebook account um olmadığı için bu olay benim için daha da zor oluyor maalesef :smiley: Gezenbilir gibi bir sitede İzmir etkinlerine dair paylaşımların yok denecek kadar az olması beni şaşırttı sadece..
Bisiklet, yelken, kamp ve karavan, doğa benim de vazgeçemediklerimden.Bu tür ortak etkinliklerde önemli olanın kafadengi , ayn frekansta kişilerle etkinlik yapabilmek aslında..

Yorum ve paylaşım için teşekkürler, bir şekilde bu gruplara ulaşmaya çalışırım, bu sitede yapacak başka bir şey yok gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR