KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba aranızda bisiklet ile yurtdışına çıkanlar vardır eminim ben hırvatistana gitmek istiyorum bisiklet ile tur diyelim ama bu konuda en ufak bir fikrim bile yok daha önce hiç tecrübem olmadı hatta bisikletim bile yok şuan ama kafamda planlar yapmaya başladım bile istanbuldan yola çıkıcam sizlerden ricam bu konuda yardımcı olmanız hertürlü bilgiye ihtiyacım var kimbilir belki birkaç kişi oluruz
bisiklet ile çok tecrübem olmuştur uzun yıllar kullandım fakat son 10 yıldır falan binmiyorum tuzla istanbul arası çok gidip gelmişimdir kullanmak beni düşündürmüyor aslında yalnız yol tecrübem ve seyehat tecrübem yok nasıl bir bisiklet lazım yanıma neler almam gerekiyor güzergah nerden başlayacak vs vs
Biz de grup olarak gitmeyi düşünüyoruz bunun için öncelikle Şehirler arası uzun bir kaç antrenman turu hatta bulgaristana kısa bir tur yapmak ufkunuzu açıp bilgi toplamanıza yardımcı olacaktır ))
Biz de grup olarak gitmeyi düşünüyoruz bunun için öncelikle Şehirler arası uzun bir kaç antrenman turu hatta bulgaristana kısa bir tur yapmak ufkunuzu açıp bilgi toplamanıza yardımcı olacaktır ))
Bisiklet ile Hırvatistana rahat gidebilirsin. Günde ortalama 70-80 km'ye kendini ayarlarsan sorun yaşamazsın. Her yolculukta olduğu gibi bisiklet yolculuğundada fazla yükün olmaması gerek.
Sıbristanda Smederevoya kadar geldikten sonra buradan itibaren Tuna bisiklet yolunu takip edebilirsin.
Düşüncelerin daha netleştiğinde daha ayrıntılı yardımcı olmak isterim.