Birkaç Sticker

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vileda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,533

vileda

Kamp I
Yer
Malatya
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar dilerim... Kendi aracıma uygulatmak üzere çizimlerini yaptığım birkaç stickeri sizlerle de paylaşmak istedim. Çünkü görebildiğim kadarıyla bu tür çalışmaların dilenen yerlerde ve kişiye özel bütçelerle yaptırılabilmesi için sitede çokta fazla seçenek bulunmuyor. Elbette bu tür işleri yapan site üyesi arkadaşlar da kazanmalı ancak, bana göre zaman-mekan-ekonomi seçenekleri adına kimse kimseye bağımlı kalmamalı. Bu bakımdan teklifim, ölçü serbestine sahip olma özelliği bulunan vektörel (Freehand, Corel Draw, Illustrator) formattaki sticker dosyalarının oluşturulacak ortak bir havuzda toplanmasıdır. Böylece herkesin bulunduğu yerde alternatif seçeneklerle de uygulama yaptırabilmesi imkanı oluşur. Ekte paylaştığım dosyaları (ki farkı format istekleri olanlar özelden ulaşabilir), herhangi bir tabelacı yada plotter kesimi yapan işletmeye götürerek dilediğiniz ölçü ve belirleyeceğiniz renklerde sadece malzeme-kesim-uygulama ücreti ödeyerek aracınıza uygulatabilirsiniz. Şuan kesimini yaptırmakta olduğum bu çalışmaların aracıma uygulanmış fotolarını çok yakında http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96262.0 topikten paylaşacağım. Saygılar...

Ekli dosyalar

• Dakar.rar
    1.3 MB · Görüntüleme: 319
  • Lisboa-Dakar.rar
    1.4 MB · Görüntüleme: 293

Etiketler
Ynt: Birkaç Sticker

Boyut engelinden dolayı 2 dosyada burada.

Ekli dosyalar

• Mitsubishi.rar
    1.3 MB · Görüntüleme: 273
  • PajeroOwnersClub.rar
    1.4 MB · Görüntüleme: 236

Ekteki .zip uzantılı dosyaların jpeg olarak ön izlemeleri... Çalışmalardan "Lisboa-Dakar" ve "PajeroOwnersClub" adlı dosyalar, cama içten yapıştırmalı sticker olarak kullanılmak üzere hazırlanmıştır.

dakar.jpg

Lisboa-Dakar.jpg

Mitsubishi.jpg

PajeroOwnersClub.jpg

Araca özel tasarladığım için .cdr uzantılı dosyalarını paylaşmadığım birkaç jpeg ön izlemeli çalışma daha...

1. Foto: Kapı yanı için (İsim-Kan Grubu)
2. Foto: Cam için (Dostum Kediler)
3. Foto: Uzaktan bakıldığında netleşen (Baykuş-Tilki-Kedi karması), güldüm...

1. Ä°sim-Kan Grubu.jpg

2. Dostum Kediler.jpg

3. Baykus-Tilki-Kedi Karması.jpg

Bu çalışmada (ekteki gezenbilir.rar) aracında "gezenbilir" logosu görmek isteyenlere gelsin.

gezenbilir.jpg

Ekli dosyalar

• gezenbilir.rar
    24.2 KB · Görüntüleme: 188

Son dosyaların *.CDR Dosyaları

Ekli dosyalar

• mitsubishilogo.rar
    13.4 KB · Görüntüleme: 172
  • mitsubishiamblem.rar
    11.6 KB · Görüntüleme: 186
  • ARB.rar
    14.1 KB · Görüntüleme: 200

Reklamcıların folyo kesiminde kullandığı program çeşitliliği dolayısıyla sıkıntı yaşayabilecek arkadaşlar için, ekte Illustrator (.AI), FreeHand (.FH11) ve CorelDraw (.cdr) uzantılı dosyalardan oluşan vektorellogo.rar, "GEZENBİLİR LOGOSU" için her platformda işinizi görecektir...

gezenbilir.jpg

Ekli dosyalar

• vektorellogo.rar
    216.1 KB · Görüntüleme: 173

ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi kimse kimseye bağımlı kalmadan halledebilmeli. Mesela bu konu Pajero bölümünde olduğundan bizler faydalanamayacak mıyız? ??? ???

bu arada elinize sağlık ve çalışmalarınız için teşekkür ederim.

Bir de soru

- Özel istek yapsak yardımcı olur musunuz? ;D ;D

mrdnmz' Alıntı:
ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi kimse kimseye bağımlı kalmadan halledebilmeli. Mesela bu konu Pajero bölümünde olduğundan bizler faydalanamayacak mıyız? ??? ???

bu arada elinize sağlık ve çalışmalarınız için teşekkür ederim.

Bir de soru

- Özel istek yapsak yardımcı olur musunuz? ;D ;D

Olur mu hiç Emre Bey rica ederim, bu denli geniş ve paylaşımcı bir platformda "siz-biz" ne demek...

Önceki aracımdan (Pajero) hareketle, Mitsubishi kullanıcısı olan arkadaşlar da faydalansın diye düşünerek sadece "birkaç sticker" ı paylaştığım bir başlık açmıştım. Ancak aramalarda kolayca ulaşılabilsin diye, yine de tüm paylaşımlarıma konuya dair etiketler ekledim, kızmaca darılmaca yok, güldüm...

Genel fayda ya da fark edilebilirlik adına forumda neresi uygunsa ve orada bir havuz oluşturulabilirse, bu ve bundan sonra olabilecek çalışmaları memnuniyetle o alanda da paylaşabilirim. Bu konuda öneriniz nedir?

Kişiye özel istek konusunda -özellikle de belirli süreler aralığında- sözler vererek yardımcı olabilmem -fakültede girdiğim dersler açısından- iş yoğunluğum gereği maalesef mümkün değil. Ancak bahsettiğim üzere bu konuya ilişkin özel bir havuz oluşturulursa, genel taleplere ilişkin desteğimi fırsat buldukça sunmaya çalışırım. Saygılar...

Epeydir bakındığım ve azimle devam ettiğim "Discovery" i buldukdan sonra; Land Rover, G4 Challenge, Camel Tropy vb. çalışmalarda gelir diye düşünüyorum, güldüm...

vileda' Alıntı:
Epeydir bakındığım ve azimle devam ettiğim "Discovery" i buldukdan sonra; Land Rover, G4 Challenge, Camel Tropy vb. çalışmalarda gelir diye düşünüyorum, güldüm...

Beklenen yorum :smiley:

Land Rover başlığında siz mi açarsınız konuyu ben mi açayım :smiley::smiley::smiley:

Şaka bir yana bu konu gerçekten ciddi bir eksiklik. Hatta sizin gibi tabiri caizse sevabına yapıp sonra malum sitede sticker lar için ilan veren biri bile oldu.

Devamını da bekliyorum şahsım adına.

Tekrar teşekkürler.

mrdnmz' Alıntı:
Beklenen yorum :smiley:

Land Rover başlığında siz mi açarsınız konuyu ben mi açayım :smiley::smiley::smiley:

Şaka bir yana bu konu gerçekten ciddi bir eksiklik. Hatta sizin gibi tabiri caizse sevabına yapıp sonra malum sitede sticker lar için ilan veren biri bile oldu.

Devamını da bekliyorum şahsım adına.

Tekrar teşekkürler.

Eyvallah. Önce bir araç bulup alalım, gerisi fırsat buldukça benden size olsun. Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR