"Birilerine Yarar Belki..." Diyerek Sakladığımız Malzemeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,061
Ynt: "Birilerine Yarar Belki..." Diyerek Sakladığımız Malzemeler

arkadaşlar elimde 73 model ford v4 motoru var benzinli hurdaya vermeye kıyamıyorum lazım olan varsa verebilirim

Etiketler

Toyota Land cruiser FJ70 için ön sinyaller, hiç kullanılmamış, tayvan malı :smiley:

bende 4 adet orjinal suzuki samurai jantı ve lastiği üzerinde var ve 3 adet 15 jant 64 apahci kamyonetten çıkan geniş tabanlı lastikler var

mehmedarda' Alıntı:
bende 4 adet orjinal suzuki samurai jantı ve lastiği üzerinde var ve 3 adet 15 jant 64 apahci kamyonetten çıkan geniş tabanlı lastikler var

Selam
Samurai jantları 15 inch ve 5 bijon mu? Benim Vitaraya MT lastikler için bir takım jant lazım aslında..

konuyu yeni gördüm bendede cıkar bazı ekipmanlar karıştırayım bakalım depoyu ne var ne yok

Seval hanim akü sarj tutacak durumdaysa talibim.

"Birilerine Yarar Belki...." başlığı çok hoş ve yararlı ancak bu başlık sadece araçlar ile mi ilgilidir, ana başlıklar altında da varmıdır?

Çok eski model roller blade dimi evde tutmak istemiyorum, ilgilisine hediye edilir desem "ne alaka yahu" durumu olur mu ??? Ya zaten roller dediğin de 4 çeker hem de enaz 4 çeker yahu :p

Selcuk' Alıntı:
"Birilerine Yarar Belki...." başlığı çok hoş ve yararlı ancak bu başlık sadece araçlar ile mi ilgilidir, ana başlıklar altında da varmıdır?

Çok eski model roller blade dimi evde tutmak istemiyorum, ilgilisine hediye edilir desem "ne alaka yahu" durumu olur mu ??? Ya zaten roller dediğin de 4 çeker hem de enaz 4 çeker yahu :p

hemde 8 teker hep istemişimdir böyle bir mekanizma üzerinde hız yapmayıda denge problemim var o yüzden tırsıyorum işine yaryana bulunmaz eglence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR