M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 1 Eyl 2008 #1 http://www.metacafe.com/watch/1154956/jeep_crash/
J jeeper onLy in JeeP...! Mesajlar 444 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 2 Eyl 2008 #2 Ynt: Bir Takla Daha !... fazla yukseltilmiş jeepin hazin sonu
eemree hual gençlik Mesajlar 119 Tepkime Puanı 0 Yer izmir\ödemiş 2 Eyl 2008 #3 Ynt: Bir Takla Daha !... oradaki amcam gaza biraz fazla dokunmuş
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 2 Eyl 2008 #4 Ynt: Bir Takla Daha !... arkadaş resmen tuş oldu yazık oldu canım makinaya
C CİHAT Ziyaretçi 3 Eyl 2008 #5 Ynt: Bir Takla Daha !... o şekilde ordan cıkılırmı ??? takviyesi yok mu bunun. güzel takla atmış
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 12 Eyl 2008 #6 Ynt: Bir Takla Daha !... buda bir tecrübe olmuştur
c@n Kamp III Mesajlar 542 Tepkime Puanı 2 29 Kas 2009 #7 Ynt: Bir Takla Daha !... GC ye üzüldüm sahibine de başarılarının devamını diliyorum nekadar acele etti oo öyle sakin olmak herzaman başarıya ulaştırıcakken acele ile kaplumbağ misali düştü sırt üstü yazık geçmiş olsun
Ynt: Bir Takla Daha !... GC ye üzüldüm sahibine de başarılarının devamını diliyorum nekadar acele etti oo öyle sakin olmak herzaman başarıya ulaştırıcakken acele ile kaplumbağ misali düştü sırt üstü yazık geçmiş olsun
rescueteam VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 1 Ocak 2010 #8 Ynt: Bir Takla Daha !... jeep camiyasının başı sağ olsun merhumunda allah gunahlarını affetsin ;D