fatihsalt Ana Kamp Mesajlar 56 Tepkime Puanı 0 Yer Kaşüstü-Yomra-TRABZON 28 Mar 2012 #1 Bende fazlada bir takım OK 144 lastık ve orjinal jantlar var satmayı düşünüyorum ihtiyacı olan arkadaşlar mesaj atabilir.
Bende fazlada bir takım OK 144 lastık ve orjinal jantlar var satmayı düşünüyorum ihtiyacı olan arkadaşlar mesaj atabilir.
mountaineer16 Kamp III Mesajlar 905 Tepkime Puanı 19 Yer bursa 28 Mar 2012 #2 Ynt: Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları fiyat ne istiyorsunuz.. varsa birde resim koyabilirseniz cok daha iyi olur
Ynt: Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları fiyat ne istiyorsunuz.. varsa birde resim koyabilirseniz cok daha iyi olur
fatihsalt Ana Kamp Mesajlar 56 Tepkime Puanı 0 Yer Kaşüstü-Yomra-TRABZON 29 Mar 2012 #3 Ynt: Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları kesin bir fiyat düşünmedim açıkçası piyasa neyse bakılıp karar verilebilir. resim yok ama yarın koyabilirim.
Ynt: Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları kesin bir fiyat düşünmedim açıkçası piyasa neyse bakılıp karar verilebilir. resim yok ama yarın koyabilirim.
pendiklli_coyote Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 10 Nis 2012 #4 Ynt: Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları jantların ve lastiklerin durumu nedi reğer fiyatta da anlaşabilirsek almak isterim.
Ynt: Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları jantların ve lastiklerin durumu nedi reğer fiyatta da anlaşabilirsek almak isterim.