Bir Şeyleri Anlatmak İsterken Hep Alay Ya Da Hakaret Gördüm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,340

turbolinea

Kamp II
Bir şeyleri anlatmak isterken hep alay ya da hakaret gördüm

Bu forum olsun diğer forum donanımhaber ya da frmtr de bir şeyi anlatırken bile insanlar bana hakaret ediyor.hukuki net sitesinden bile atıldım.

Oysa ki amacım bir şeyleri paylaşmaktı.Kötü bir niyetim yoktu ağlamaktan başka...

http://forum.donanimhaber.com/m_79559869/tm.htm ( Bu başlıkta turbolinea oluyoruz)

Ben sürekli derdimi anlattığım için...Bu insanlarda ters tepki yaptı...Benim sığınacağım kimse yoktu...Sadece bir şeyleri paylaşmaktı amacım. ama alay edildim.

Kimliğimi paylaşmama nedenim ise: daha önce kimliğimi paylaşarak paylaşım...eksisözlük ve diğer sitelerde adıma hakaret dolu yazılar yazıldı...bunu bir daha yaşamak istemiyorum.onun için paylaşmıyorm

Eğer dilerseniz bu forumu da terkederim bir daha gelmem.

Etiketler
Ynt: Bir Şeyleri Anlatmak İsterken Hep Alay Ya Da Hakaret Gördüm

bu foruma gelme nedenim ise...

ülke ülke geziyordum...amacım gezilerimi paylaşmaktı.

ama bazen böyle içim sıkılıyor...ben büyük işyerleri kuracakken...Türkiye nin en kötü ilinde yaşıyorum ve gelirim beni tatmin etmeyecek kadar düşük.

sadece bunu dert yanıyorum....dert yanmayı bir kenara bırakayım...ama ben bir gezginim de ayrıca...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR