Bir Karavan Imalat Hikayesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hdermesin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,167
Sevgili arkadaşlar kuruluşundan bu güne yüzlerec üretim gerçekleşmiş ve iyi kötü dönemlerimiz olmuştur.Hiçbir hatamızı inkar etmek yada savunmak gibi bir amatör ve saçma savunmaya girmenin mantığı yoktur.Kimseyi kandıramazsınız olsa olsa kendinizi aldatırsınız.Geçmiş dönemde yapılan hatalar ve müşterilerimizin karşı karşıya bırakıldıkları sıkıntıların büyük oranda giderildiği ve son üç yıldır yapılan 134 adet karavandan geriye hiçbir sorunun kalmadığı herkesçe bilinen bir gerçektir.Şirketlerin geçmişlerinde tasvip edilemez asla hoş görülemez hataları vardır asıl erdem bu hatalara pişkince yaklaşım göstermek yerine kabullanmek ve yapılabilecek düzeltme yollarını açmaktır,evet arkadaşlar firma adına birileri tasvip edilemez hatalar yapmıştır ..Şu veya bu isim yapmış olabilir burada yapılan hata direk olarak şirketin sorumluluğundadır;Efendim o şu bu diyemeyiz neticede Dolphin çatısı altında yapılan bir çirkinliktir..Dolphin Karavan İsa Türkmen ile yoluna devam etmektedir.Çok kaliteli bir yönetimle aynı kalitede araçlar üretmeye devam etmektedir..Bu vesileyle tüm mağdur ettiğimiz insanlardan özür diler saygılarımızı sunarız bu ve benzeri hiçbir çirkinlik asla ve hiçbir zaman hiç kimseye yaşatılmayacaktır..

Etiketler

çok üzülmeyin, parası çok olan,macera seven gelir bol bol

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, youtube da öden tv karavanını buraya yaptırınca iyiki sizin mesajı gördüm paramla rezil olmakla sonuçlanacak bir durumdan beni kurtardınız. Size çok çok teşekkür ediyorum

Arkadaşlar sımdı baktım forumada biz hangi firmaya yaptıracagız ıstanbul ve ıstanbula yakın karavan donusumu ıcın gıdecegımız guvenlır hangı fırma var acaba tesekkurler

SON KONULAR - FORUM