KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar Biz Yücel GÜNDÜZ'üz bir karavan sevdalısı, gönüllüsü insanız. Son derece delikanlı yaşayan bir insanız. Kimseden bir şeyini istemedik almadık. Hayatımızı onurumuzla yaşıyoruz.
Çok param yok ama benim de gönlüm zengin. Kampçı dostlarım arasında özgürce yaşayıp gidiyorum. Kampçılığımı ve karavancılığımı yapıyorum. Kamplarda keyfime bakıyorum. Hiçbir ters bir durumum yok. Özgür bir Türk öğretmeniyim. Çok da güzel yaşıyorum arkadaşlar...
Hayatımdan memnunum Allaha Şükür arkadaşlar. Elhamdülillah istediğim şeyleri hep yaptım. Dilediğim gibi bir insan oldum. Olduğum şeyden pişmanlığım yok.
Ben bir kamp karavan gönüllüsü insanım. Türkiye Kamp ve Karavan Derneği benim arkadaşlarımın olduğu dernektir. Dostlarımla kamplara giderim. Bu hayatı güzel yaşamaya çalışıyorum arkadaşlar.
Benim için aslolan kampçılıktır. Ben bir kampçı gezginim arkadaşlar... İstediğim gibi özgürce yaparım kamplarımı. Kimseden bir şey istediğim aldığım yalan. Böyle bir şey olduğu yok.