Merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Benim elimde Willys Cj-5 araç var ve aracımda bir kaç sıkıntı var bu konuda yardımlarınızı ve bilgileriniz bekliyorum sizden. Öncelikle aracımda gaza basarken yada ayağımı gazdan çektiğimde aracın alt kısmından tık diye bir ses geliyor yani bir parça bir yere vuruyor gibi bu ses neden kaynaklanıyor olabilir? Bir diğer sıkıntım ise aracımın ön ve arka arazi viteslerinden sürekli bir titreme sesi geliyor vitesleri elimle tuttuğumda ise aracımın alt kısmından (aracı 2 -3 ve 4üncü viteste kullanırken) yine bir sürtünme veya titreme sesi geliyor bu ses neden kaynaklanıyor olabilir? Son sıkıntım ise aracımın hararet yağ ve benzin göstergeleri çalışmıyor bağlantıları yapılı olduğu halde.(aracta ford taunus motor var) bu göstergeleri nasıl halledebilirim.Elektrikçiye gittiğimde elektrikçi hararet saatini civalı hararet kablosumu ne takılacak dedi yağ saatine ise tuzluya patlar yapmana gerek yok diyor yapmak için yağ mirşürü mü ne takkılması lazımmış motora o zaten var ama çatlak galiba yağ kaçağı veriyor bu mirşürü değiştirdiğimde yağ saati çalışır vaziyete gelirmi acaba. Şimdiden bilgilendirmeniz ve yardımlarınız için teşekkürler.