Sırf size hayırlı olsun demek için foruma üye oldum
Aracınız harika olmuş, elinize sağlık çok güzelleştirmişsiniz.
İnşallah ileriki senelerde bende bu tür bir araca sahip olurum.
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Vinç işini hallettim. Warn Xeon 12 aldım. Ne işime yarayacak bilmiyorum ama aldık işte.. İş yüzünden araziye çıktığımız yok.
Muayene zamanı gelmişti, Hazır muayene zamanı gelmişken vinç proje tadilatı ve ruhsata işleme işini bir arada halledeyim dedim.
Muayeneden geçtik, Vinçi de Ruhsata işlettim.
Bu arada TUVTURK bazı mevzuat değişikliği olmuş, 7 Kişilik bildiğimiz araçlarımız Artık 8 kişilik olarak sayılıyor.
Arkadaki katlanır koltuklarda ortada küçük bir kemer olduğu için aracı 8 kişilik kabul ediyorlar, Buda ağır kusur sayılıyor ve geçemiyorsunuz. Ruhsat değiştirmeniz gerek.
Ben Vinç projesini 7 kişilik olarak çizdirdiğim için projem yanmasın diye 7 kişide direttim. Toyota Genel Müdürlükten 7 kişilik olduğuna dair yazı aldım TUVTURK'e verdim öyle geçtim.
Muayeneye gidecek arkadaşların bilgisine...
İşte Resimler. Montajı ve Platformu kendim atölyemde yaptım.