Binkılıç - Gümüşpınar Arası Rota Araştırma Ve İşaretleme. Sultanlar Yolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sultanlaryolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,589

Sultanlaryolu

Sufi Yolu Araştırmacısı
Yer
İzmir
Web
www.sedatcakir.com
Değerli trekking dostları,

Sultanlar Yolu yürüyüş rotaları çalışmalarımızda bize Binkılıç, Aydınlar, Yaylacık, Gümüşpınar güzergahında rota araştırma çalışması yapacak arkadaşlar gerekiyor. Biz kendimiz ön çalışmaları yaptık ama şimdi bunu güzel detaylarla doğaseverlere daha cazip hale getirmemiz gerekiyor.

En son güzergah tespiti yapıldıktan sonra rotanın uluslararası standartlarda boyanarak işaretlenmesi gerekecektir.

İşaretleme çalışmalarınında bir kısmı Hollanda ve diğer ülkelerden gelen gruplar tarafından yapıldı. Ayrıca Çatalca belediyesinin desteği ile tabelalar köy merkezlerine asıldı.

İşaretleme çalışması yapacak arkadaşlara konu ile detaylı bilgi verilecektir.

Selam ve sevgiler,

Sedat Çakır

IMG_8331.JPG

Ynt: Binkılıç - Gümüşpınar Arası Rota Araştırma Ve İşaretleme. Sultanlar Yolu

Binkılıç-Gümüşpınar arası pek popüler bir yer değil gibi. :smiley: Nedense buraya hiç talep gelmiyor.

İnanın, valla çok güzel bir ormanlık alan. Eski su kemerleri bile var.
Temiz hava, güzel insanlarda cabası.

Ekli dosyalar

• Visitekaart achterkant com.pdf
    442.9 KB · Görüntüleme: 220

bu konuda yardımcı olabilecek zamana sahip olduğumu söyleyemem ama çeşitli nedenlerle bu güzergahtan geçtiğim için şiddetle tavsiye edebilirim, inşallah güzel bir rota oluşturulabilir

Evet, bu güzel bölgede hangi maceraperest arkadaş veya arkadaş gurubu hem yürür hemde sonrasında işaretler.

sedat bey tekrar zirve dağcılık ile irtibata geçseniz bir faydası olurmu acaba.

Özay bey, Sultanlar Yolunun şu anki aşamasında daha çok yolu yürüyerek araştırma yapabilecek doğa ve macerasever arkadaşlara ihtiyaç var. Bu tip yürüyüş parkurlarının gelişmesi daha çok insanın yürümesi ve keşfetmesi ile oluyor.

Sevgili doğa dostları,

Yeni bir yürüyüş sezonu daha başlıyor. Sultanlar Yolu Türkiye güzergahında bu bölge henüz işaretlenmedi ve sizden yardım bekliyor.

3 günlük iş. 1 defa güzergah araştırması için ve 2 günde işaretleme için. Hafta sonları yaparsanız 2 veya 3 hafta sonunuzu alır. HEm keyif alırsınız hemde gelecek olan yabancı ve yerli yürüyüşcülerin sorunsuz yürümesini sağlarsınız.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sedat Çakır

Sevgili dostlar, bu bölge henüz tam olarak işaretlenmedi. zannedersem buralarda pek yürüyenler olmuyor.

Buralarda ikamet eden üyeler varsa onlarlada irtibata geçmek isterim.

Selamlar,

Sedat Çakır
sedat@sultanstrail.com

Öncelikle herkeze selamlar. Ben aydınlar köyündenim. Orada ikamet etmesemde sıksık gidiyorum. Size yardımcı olmak isterim. Yapmam gerekenler konusunda beni bilgilendirirseniz elimden geleni yaparım. Hatta çoban arkadaşların yardımıyla çok güzel haritalar çıkarılır.

Sayın Ertunç Servi, Yardım düşünceniz için teşekkür ederim.

Güzergah GPS koordinatlarını size yollayabilirim. İşaretleme için 3 renk boya gerekiyor. Turkuaz, beyaz ve kırmızı.

Güzergah toplam uzunluğu 35-40 kilometre. Ortalama her 8 kilometreye her renkten 1 litre boya gerekiyor.

Tahmini çalışma süresi 4-5 gün. Tüm çalışmalar ayrı ayrı zamanlarda yapılabilir.

Benim eposta adresim: sedat@sultanstrail.com cep tel 0031 650 890 696

Selam ve sevgiler.

Sedat Çakır

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR