Bilgi Alışveriş Noktası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan midnight99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,610

midnight99

Yeni Üye
Yer
metropolis
merhaba arkadaşlar

gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi hastalık haline getirmiş biriyim.bu güne dek türkiyede 50 ye yakın il ve bunların köylerini kasabalarını ilçelerini gezdim dolaştım...
eğer ihtiyacınız olursa gittiğim yerlerde konaklama yeme içme veya herhangi bir konuda olabildiğince yardımcı olmaya çalışabilirim, tavsiyelerde bulunabilirim

Etiketler

Ynt: Bilgi Alışveriş Noktası

Bende Marmaris ve Fethiye bölgesinden konaklama yeri tavsiyesi alabilirim. Ama merkezde değil şehir dışında yerler önerirseniz sevinirim.

hfatih' Alıntı:
Bende Marmaris ve Fethiye bölgesinden konaklama yeri tavsiyesi alabilirim. Ama merkezde değil şehir dışında yerler önerirseniz sevinirim.
Marmaris ve Fethiye hakkında bana maille gelen bilgileri ulaştırıyorum. Umarım faydalı olur.

-Marmaris Selimiye Köyünde, 2 kişilik ekiple 13 saat yelken kullanımı, denize sıfır bir köy pansiyonunda 6 gece konaklama, kahvaltılar, hepsi dahil kişi başı 500 TL. Üç senedir olduğu gibi fiyat yine aynı. Denize çıkmak ve yelken öğrenmek için ekonomik bir çözüm arayanlara duyurulur.

Diğer paketler ve detaylar için www.giritpansiyon.com

-http://www.haydikampa.com/

-merhabalar;
geçen ekim ayýnda, düþündüðünüz bu geziyi ,bizde eþimle birlikte yaptýk ve gerçekten çok begendik,biz uçakla dalamana gidip oradan fethiyede, sahýldeki kemal otelde kaldýk.her gün tekne ile bir geziye katýldýk ve denizde yüzme olanagý bulduk . daha sonra otobüsle kaþ ve kalkana geçtik. kaþ ta sahilde olan pansiyonlarda kalabilirsiniz. yürümeden denize girebiliyosunuz. tepelerde olan kaliteli oteller var ama bence onlar denize uzak ben deniz yakýn olsun istediðim için pansiyonlarda kalmanýzý tavsiye ederim örnek gene kemal pansiyon hem fiyatlarý uygun hemde denize yakýn. ordan kekova,ölü deniz turuna katýldýk ve kekovayý çok sevdik dünya harikasý bir yer akþamlarýda kaþtaki sahildeki mercan restaurant ý hararetle tavsiye ederim.tarihi yerlerdende fethiyeye yakýn olan tlos doða park ý görmenizi tavsiye edrim.tabii saklý kentide mutlaka görmelisiniz. bunlara zaten düzenlenen turlar var.

Bozcaada 'da konaklama konusunda gezi grubundan maille gelen bilgiler:

-Merhabalar,

Bozcaada da Aral Ciftliği ni onerebilirim. Cok guzel ,temiz bir yer. Biz her yıl Agustaosta gidiyoruz.

Sevgi Ertürk

- Biz geçen yýl balayý için gitmiþtik oraya, Rengi Gül pansiyonda kaldýk, süper kahvaltýsý var, tavsiye ederim. Çok tatlý bir bayan sahibi. Sahilde bolca balýkçý var. Ama þu sýralar çok serindir diye tahmin ediyorum. Denizi aðustosta bile buz gibiydi. Ama mutlaka görülmesi gereken, sakin, dinlenilecek bir yer. Zamaný mý bilmiyorum ama kabak çiçeði dolmasýný tavsiye ederim. Martý kafeydi, sanýrým biz orda yemiþtik, yemekleri süper ama biraz pahalý. Ana cadde üstünde dýþarda da masalarý bulunan bir cafeydi.

Ýyi tatiller.

-önemli olan ucuz ve temiz olmasý dersen yýlmaz pansiyonu öneriri. hem temiz, hem ucuz biz bu yaz oda kahvaltý 20ytlye kalmýþtýk. odalar çaprazdan deniz bile görüyor:smiley:
yemek deniz kenarýnda olmasý þart deðil dersen rodos restaurantý þiddetle tavsiye ederim... yeþillikleri, mezeleri, yemekleri her þeyi süperdi....
arabanýz olursa arada derede kalmýþ bir sürü güzel koy var deneyin bence...
çok kýskandým:smiley:
iyi eðlenceler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR