bi araç bulamadım arkadaş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mngsan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,728

mngsan

Yeni Üye
selam

arkadaş 20.000 tl ye bütçe çıkardık , hala kafama göre bi araç bulamadım.

Şöyle mitsu gibi olacak. Az heybetli dursun.

Etiketler
Ynt: bi araç bulamadım arkadaş

Merhaba

Satmayı düşündüğüm 1988 kısa şase dizel pajerom var,
ilgilenirseniz resimlerini gönderebilirim.

motor sıfır,
şanzıman bakımları yapıldı,
arazi zinciri yenilendi,
devirdaim yenilendi,
hortumlar kayışlar yenilendi
sinyal kolları yenilendi
baskı balata yenilendi
tüm yaglar yenilendi
filtreler yenilendi
akslar bakımdan geçti (geçen sene yenilendi)
ön amortisorler rot başları rotiller vs gecen sene yenilendi
egsoz gecen sene yenilendi

Lastikler idare eder ama yenilenmek ister
elektrik tesisatı genel sorunsuz ama elden gecse iyi olur
klima yok
hidrolik direksiyon cok az yag kacırıyor (yılda 1 litre kadar takviye yapıyorum)
sunroof şiddettli yagmurda sızdırıyor (kışın slikon çekiyorum sorun olmuyor)

Muayenesi 2014 e kadar yapıldı vergi borcu yoktur

ilgilenirseniz yakından incelersiniz

Fiyetı 17.000 tl dir.

Saygılar

levento' Alıntı:
Merhaba

Satmayı düşündüğüm 1988 kısa şase dizel pajerom var,
ilgilenirseniz resimlerini gönderebilirim.

motor sıfır,
şanzıman bakımları yapıldı,
arazi zinciri yenilendi,
devirdaim yenilendi,
hortumlar kayışlar yenilendi
sinyal kolları yenilendi
baskı balata yenilendi
tüm yaglar yenilendi
filtreler yenilendi
akslar bakımdan geçti (geçen sene yenilendi)
ön amortisorler rot başları rotiller vs gecen sene yenilendi
egsoz gecen sene yenilendi

Lastikler idare eder ama yenilenmek ister
elektrik tesisatı genel sorunsuz ama elden gecse iyi olur
klima yok
hidrolik direksiyon cok az yag kacırıyor (yılda 1 litre kadar takviye yapıyorum)
sunroof şiddettli yagmurda sızdırıyor (kışın slikon çekiyorum sorun olmuyor)

Muayenesi 2014 e kadar yapıldı vergi borcu yoktur

ilgilenirseniz yakından incelersiniz

Fiyetı 17.000 tl dir.

Saygılar

hocam hayırdır satışa çıkartmışın pajeroyu ;)

efulim_61' Alıntı:
hocam hayırdır satışa çıkartmışın pajeroyu ;)

bir 2800 pajero kestirdim gözüme :smiley:)
ama benim hatunda satmama izin vermiyor..ben baska arabaya binmem diyor..vaz gecicez galiba..

levento' Alıntı:
bir 2800 pajero kestirdim gözüme :smiley:)
ama benim hatunda satmama izin vermiyor..ben baska arabaya binmem diyor..vaz gecicez galiba..

pajero alışkanlık yapıyor benim eşimde satarsan onla beraber sende git bidaha eve gelme diyor... :D

mrb. arkadaşlar ben foruma bugün üye oldum. bi arkadaş ta pajero var 2.6 - 88 model yükseltme kiti ve difransiyel kilitleri var bana 10000 maliyeti var sizce almalımıyım. alırken nelere dikkat etmem lazım 2.6 motorları tavsiye edermisiniz.
Daha önce lada nivam vardı arazide motor zayıf olduğu için sattım.
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bedava alıyosun al gitsin kısa şaseye fazla bile gelir 2.6 motor

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeler için. aracı aldım 10000 tl ye pazarlık bitti yakında resimlerini eklerim kısmetse.
Şimdi sizden ricam aksesuarda bana yardımcı olmanız çamur lastiklerini ucuza temin edebileceğim biyer varmı bide çamurluk dodikleri ile şınokılda lazım tabiki.

Mustafa E' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeler için. aracı aldım 10000 tl ye pazarlık bitti yakında resimlerini eklerim kısmetse.
Şimdi sizden ricam aksesuarda bana yardımcı olmanız çamur lastiklerini ucuza temin edebileceğim biyer varmı bide çamurluk dodikleri ile şınokılda lazım tabiki.

Sevgili dostum için rahat olsun 8 yıl niva kullandım 3 ay önce 1990 model 2.6 paj aldım çok farklı.Yedek parça ve aksesuar için Eksper oto Serkan bey size yardımcı olacaktır.

saolasın dora bilgi için. Araç arazide süper gidiyo nivayla benzinle bile pajeronun tüple verdiği gücü alamıyodum valla ben memnun kalacağımı düşünüyorum arabadan kesinlikle tavsiye ederim. Ama tabiki her off road çı gibi benimde hayalim kare kasa...

Selamlar,
Yaklaşık iki ay önce uzun pazarlıklar ve satan arkadaşın gönülden yardımları sayesinde almış olduğum 1993 model çift kapılı Pajero'mu LPG takmaya kıyamadığım için satmayı düşünmekteyim.Araç 230.000 km'dir ve benim alım öncesi yaptığım araştırmalara göre sanıyorum kendi modelleri arasında Türkiye'nin en temizleri arasındadır, benim alım kriterim hiç LPG takılmamış olmasıydı ve 3-4 aylık araştırmalarım sonucunda bulduğum tek LPG takılmamış ve en temiz araç olduğu için almıştım.Geçen ay yaptığım doğu karadeniz gezim dışında asfalt dışına hiç çıkmamış, kazası veya değişeni bulunmamaktadır.Satış kararım kesin olmamakla beraber aldığım fiyat olan 19100 TL'ye satmayı düşünmekteyim.Bu arada faturası da halen durmaktadır.
Eğer 93 model 3 kapı düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

İyi günler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR