At lastik hayalim suya düşcek gibi ondada aracıma uycak ebat yok gibi...
Orjinal ebatım 215/55/R17
Ama ben 215/60R16 ve 225/60R16 ebata geçtim aracı konforlu hale getirmek için... Aracın çamurluk kemerleri dar olduğu için çok ebat oynayamıyorum
yokohamayı kar, buz, çamur ve ıslak zeminde yaklaşık 100 000 km kullandım. yokohama geolander tavsiye ederim. bf'de tavsiye ederim ama ses ve sertlik istemiyorum diyorsanız arabana yokohoma.
üstadım siz go12 kullanmıştınız sanırım 21565R16 ebatında go15 serisi var o lastikte gene yumuşak bir yapıya sahipmidirbilginiz varmı ? Teşekkür ederim. @KLL sizdende fikir alabilirsem teşekkürler
üstadım siz go12 kullanmıştınız sanırım 21565R16 ebatında go15 serisi var o lastikte gene yumuşak bir yapıya sahipmidirbilginiz varmı ? Teşekkür ederim. @KLL sizdende fikir alabilirsem teşekkürler
Yokohama Go 12 yada 15 ne yazıkki bulunamıyor maalesef şehrimde hatta ankarayı aradım... merkez stoklarında bile bulunamıyormuş... Starmaxx st440 tavsiye ettiler o ebatlarda (215/65R16) ...
Bende Kumho at 51 bakayım dedim, sordum bakalım varmı bu ebatta yoksa sanırım hayaller yarıda kaldı demektir
bf goodrich ko2, general grabbet at3, michelin latitude cross lastikleri çıktı bilemedim
BF KO2 leri hazirandan beri kullanıyorum. Kış ve buz performansını gözlemlemek için aracımda takılı hala. şimdiye kadar ummadığım kadar iyi çıktı.
Yer sivas ve araç jeep liberty
lastikler 245 75 16
cooper at bakın. yüzde 40 arazi, yüzde 60 asfalt... bf' ler yüzde 50 arazi, yüzde 50 asfalt. o nedenle bf outlander' a ağır ve sesli gelebilir.. bf ko2' nin artısı aynı zamanda kar işareti olması buzda karda daha diğerlerinden iyidir...
cooper discoverer at var bende. memnunum genel olarak . ıslakta pek beğenmiyorum onun dışında fena değil ses çok aşırı yok . kardada iyi kötü bişeler yapıyor
cooper discoverer at var bende. memnunum genel olarak . ıslakta pek beğenmiyorum onun dışında fena değil ses çok aşırı yok . kardada iyi kötü bişeler yapıyor
cooper lastiklerin genel olarak yumuşak ve konforlu olduğunu düşünüyorum. neredeyse mt sayılan cooper stt için bile asfalt konforu iyi deniyor. amerikan markası cooper ve bf diğer at'lere göre fiyatları yüksek. uzak doğu markaları daha ucuz.. lastik ne kadar araziye yatkınsa o kadar asfalt konforu azalır. lastik sertliğini hissetme aracın ağırlığı ile de bağlantılıdır...