Bf Goodrich At Ko2 Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet_kemal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,478

ahmet_kemal

Kamp I
forumda lastik adı altında başlık göremediğim için konuyu buraya açtım. herkesin bildiği klasik bf goodrich lastik at " bf goodrich at KO " olarak geçiyor. yaklaşık 2 yıl önce lastik yenilenmiş ve " bf goodrich at KO2 " olarak satılıyor. KO2 modelinde istediğin ebadı bulmak daha kolay. tanıtımlarda ko2 modelinin daha güçlü ve performanslı olduğu yazıyor. sadece kenar deseni biraz değiştirilmiş.

bf goodrich at ko2 lastik kullanan ve tecrübe eden var mı acaba?

Etiketler
snow flake diyem bi şareti var + ms yazıyor üstünde..

ms lastik ...tam kar kış lastiği degilsede idare eder vaziyette demek..(kanuna göre trafik polisine ms işareti yetiyor..)

Google

buz resmi olanda en hakikisinden +7 derece sıcaklık altında kullanılması gereken kış lastiği anlamında..

kar-kış lastikleri yumuşak olan hamurla üretildiklerinden ,yazın kullanırsan hemençik erir biter kullanılamaz diye bilirim..

aldığım yer büyük bi bayii bana yazın sorun olmadıgını hem de yaz lastiği bu deyinçe ..pek aklım aldı diyemiyecem..

ingilizcesi kuvvetli bi arkadaş sitesine bi baksa da bize anlatsa derim..:smiley:

made in usa ..yazıyor üstünde..2015 üretimi aldıklarım

çamurda iş gördü mt lastik aratmadı ( 2550 kg lik l.c. vx 100 aracım)

asvalta ise 180'ni güvenerek basıyorum ,,pist lastiği gibi yol tutuşu var ,,ses yok kadar az,,kısaca memnunum..
yaz işi kafamda soru işareti ?

snow flake diyem bi şareti var + ms yazıyor üstünde..

ms lastik ...tam kar kış lastiği degilsede idare eder vaziyette demek..(kanuna göre trafik polisine ms işareti yetiyor..)

Google

buz resmi olanda en hakikisinden +7 derece sıcaklık altında kullanılması gereken kış lastiği anlamında..

kar-kış lastikleri yumuşak olan hamurla üretildiklerinden ,yazın kullanırsan hemençik erir biter kullanılamaz diye bilirim..

aldığım yer büyük bi bayii bana yazın sorun olmadıgını hem de yaz lastiği bu deyinçe ..pek aklım aldı diyemiyecem..

ingilizcesi kuvvetli bi arkadaş sitesine bi baksa da bize anlatsa derim..:smiley:

made in usa ..yazıyor üstünde..2015 üretimi aldıklarım

çamurda iş gördü mt lastik aratmadı ( 2550 kg lik l.c. vx 100 aracım)

asvalta ise 180'ni güvenerek basıyorum ,,pist lastiği gibi yol tutuşu var ,,ses yok kadar az,,kısaca memnunum..
yaz işi kafamda soru işareti ?
bu konu ile ilgili geçen süre zarfında eminim ciddi bilgi ve tecrübe sahibi olmuşunuzdur.Geçtiğimiz yaz lastiği kullandınız mı ?

Aynı lastiği 7-8 yıl evvel kullandım ko 2. Degil normal olanı o iyi değildi..
Ko 2 olan mükemmel
Batak çamurda ofroyt yapıcam diye debelenenler den değilim. Bana gayet iyi.

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR