Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 LiraYasar hocam hala denemedınızmı bı ıkı deneme sonrası pratık olusuyor ve tek seferde yumusak bı hareketle yakmaya baslıyorsunuz kı bu olduktan sonra sonuncuyu yedekte saklamak ısteyeceksınız ..olmadı yolarım hocam su yenıler bı gelsın de ..ıns)muhtemelen bunlarda cın malı adamlar o kadar cok seye el atmıslar kı artık neye el attıklarını bıle hatırlamıyorlar o deıl yenı gelecekler arasında resımlı olanları var az daha ırı kıyım oldugunuda soyledıler henuz gormedım ısın espırısı su kı Turk bayragı falan olanlar var adamlar ezelı rakıplerının bayragını bıle yapıorlar urunlerıne 9canakkalede kı bıbloların cın malı oldugunu ogrendıgımde cok sasırmıstım ...
Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira
Yasar hocam hala denemedınızmı bı ıkı deneme sonrası pratık olusuyor ve tek seferde yumusak bı hareketle yakmaya baslıyorsunuz kı bu olduktan sonra sonuncuyu yedekte saklamak ısteyeceksınız ..olmadı yolarım hocam su yenıler bı gelsın de ..ıns
)muhtemelen bunlarda cın malı adamlar o kadar cok seye el atmıslar kı artık neye el attıklarını bıle hatırlamıyorlar o deıl yenı gelecekler arasında resımlı olanları var az daha ırı kıyım oldugunuda soyledıler henuz gormedım ısın espırısı su kı Turk bayragı falan olanlar var adamlar ezelı rakıplerının bayragını bıle yapıorlar urunlerıne 9canakkalede kı bıbloların cın malı oldugunu ogrendıgımde cok sasırmıstım ...
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız