vosdost' Alıntı:Emilutor benzin enjektorlerine giden elektrigi kesiyorsa normal sistem lpg de emilutor olmaz. Selenorit benzin kesici vardir.
Manyetik olarak hareket eden bir vana diyebiliriz.
Lpg kesicisiyle ayni matikta calisir.
Duz sistemde arac lpg deyken benzin motora geliyorsa benzin kesici ya bozuk yada
Ayirici dugme bozuk yada tesisatta bir sIkInti vardir.
Eger bu sorunlardan en maliyetlisi ayirici dugmenin bozuk olmasidir. Oda 50-100 lira arasinda degistirilir.
Termiği sabitlemeyi ustama sordum. Tavsiye etmedi. benimde pek aklıma yatmadı, yani hoş bi çözüm gibi gelmedi.vosdost' Alıntı:Termik sorununu ya termigi sabitleyerek yada elektrik motorlu bir fan takilabilir.
Termostatla yuksek sicsklikla devreye girer. Birde her ihtimale karsi direk bir dugme konulursa sorun kokten cozulur.
Doğrudur... Ama sıralı sistemde ayrı bi emülatör yok. Zaten sıralı sistemin beyni ECU veya PCM denilen araç beynine parallel çalışıyor ve EcU ya verdiği talimatla, ecu tarafından benzin enjektörlerinin iptali sağlanıyor...vosdost' Alıntı:Sirali sistem veya duz sistemde arac enjeksiyonlu ise emilitor kullaniliyor o zaman.
Benim öğrenmem gerekenler, sizin bildikleriniz yanında hiç.....vosdost' Alıntı:Bir sey daha ogrendim.
Tesekkurler.
Haklısın, ama olsun.....vosdost' Alıntı:Alfonso hocam bilgi gorecelidir.bilginin azi cogu olmaz.
Benim bildigimi sen bilmeyebilirsin. Senin bildigini ben bilmiyebilirim.
Bilginin azi cogu olmaz.bu site cok sey ogrendim.ogrenmek icinde elimden geleni yaparim. Saygilar
vosdost' Alıntı:Hocam bende inatciyimdir.sizin goreceli kavraminiza katilmiyorum.
Saygilar. Festivale gelecekmisiniz. Ins gelirsiniz oturu goreceli olarak bu konuyu konusuruz.