KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Coşkun bey hayırlı olsun maşallah diyelim.Aracınızın asfalt yol dışındaki performans ından bahsedermisiniz.4x4 olması ne gibi avantajlar sağladı iki çeker bir camperle kıyaslamak gerekirse.Birde yakıt değerlerini yazabilirmisiniz.
Hayırlı olsun Coşkun bey, güle güle kullanın Telefonda da anlatmıştım, lastik ölçülerini biraz büyütürseniz daha gösterişli oluyor çift teker Sprinter. Standart lastikleri çok zayıf kalıyor Aslında hakettiği görünüşe kavuşuyor da diyebiliriz. 4x4 performansını ben de merak ediyorum denediniz mi?
İyi dilek ve temennilerini belirten herkese teşekkür ederim.
meridyen' Alıntı:
Coşkun bey hayırlı olsun maşallah diyelim.Aracınızın asfalt yol dışındaki performans ından bahsedermisiniz.4x4 olması ne gibi avantajlar sağladı iki çeker bir camperle kıyaslamak gerekirse.Birde yakıt değerlerini yazabilirmisiniz.
aracı bir offroad aracı gibi görmemek lazım öncelikle bunu söylemeliyim. aracı panelvan kamyonet olarak en az iki sene kullandım. testler yaptım zorladım da aracı kendini ispat etti diyebilirim. çamura ve dik rampalara daha korkusuzca girebiliyorum. yerden diğerlerine göre daha da yüksek olması artı avantaj engebeli arazi altı vuracak derdi yok. araç diğer PSA araçlara göre biraz kısa hali ile yaşam alanı daralıyor. benim yayla ve doğa tutkunu olmam beni bu araca yöneltti. yakıt konusuna gelince aracın yakıtını daha test etmedim aracın teslimatı okulların açılmasından sonra olduğu için uzun soluklu gezilere çıkamadık şu anda istanbul ve yakın çevrelerinde gezilerde hatta şehir içindede günlük araç olarak da değerlendiriyorum. ilerde paylaşırım yakıt sarfiyat durumunu araç bu hali ile 3100 kg geldi kantarda.
selamlar coşkun bey cok güzel olmuş karavanınız güzel günlerde kullanın kazasız belasız sigortası değişecekmi onu merak ediyorum daha önce 2 yıl kamyonet olarak yaptırmışsınız bakalım
Hayirli uguu olsun kazasiz belasiz keyifli geziler olsun insallah. Arac kac m3? Bide kilitli difransiyellerini kullanmak karisikmis biraz siz alistinizmi denedinizmi? Birde surekli 4 cekermi yoksa manuel olarakmi aliyor yoksa otomotik olarak sartlara gore kendimi geciyor?
Araç yaşam mahalli ölçüleri (sürücü ve yolcu kısmı hariç) 330cm*172cm
yükseklik 182 cm
hacim 10.3 M3 (yaşam mahalli)
kilitli dif. ve 4 çekere geçmek hiç zor değil bir düğmeye bakıyor.
sürekli arkadan çekiç.
sizin isteğiniz doğrultusunda düğme ile önler devreye girer ve çıkar (düğmeyi açık unutmanız halinde araç 40KM ye ulaşınca kendi 4 çekeri devreden çıkarıyor.
aşağıda ki linkte daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83982.0